Szép napot Mindenkinek!
Fada,elôre is gratulálok a Busához!
Itt képes motoron hírdetnek egy fekete púpot 2008as busához,15e huf-ért!
Nem friss hírdetés,de egy telefont megérhet!
Nagy a valószínűsége, hogy a hétvégén Hayabusa-tulajdonossá válok. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó üléspúpja, fekete színben kellene a 2008-tól gyártott változathoz.
Illetve ha valaki tud olcsó beszerzései helyet, azt nagyon megköszönném!
Se B-Kingem, se indításgátlós motorom, tanácstalan vagyok a dologban... Ráadásul még az a helyzet, hogy még a motorszereléshez se értek, csak olyasmikhez, amik már megtörténtek a motorommal...
Lehet az is, hogy a kulcsban lévő jeladó kicsit messzebb kerül néha a kapcsolóban lévő érzékelőtől, és akkor idegennek véli. Kiakadsz, beletuszkolod, helyén lesz. Menyussal ezért szívtunk a bicskakulccsal, mert ott is ez lett volna a gyárihoz képeszt. Nem lehet, hogy valami rákerült a peremre? Letört belül a transzponder? Kosz, ilyesmi?
Velem egyszer. Pont akkor jött le az irodából valami seggfej és meglátta a Gixeren a pupot és azt mondta /pedig nem kérdezte senki/ hogy igy csak egy személyre vizsgázik le. Mondom neki TÉNYLEG? ezen baszaxik ez olyan baleset veszélyes? Közben prizma sem volt hátul / mintha az is olyan fontos lenne/ a rendszám majdnem vizszintesen állt azért meg nem szólt. Azért átment a vizsgán. Még jó, hogy a hever volt a vizsgabiztos, aki szintén motoros
Azt mondták ma a szervizesek, hogy gariba cserélni kellett volna már a feszűltségszabályzót ,mert elvileg kaptam is visszahívó levelet. Kaptam! Most következik ez a próba, remélem meg van a hiba oka.
1.) Vass
2.)Fiveurban
3.)?
Bár az utolsó képen sikerült olyan szögből fotózni, mintha amorf lenne. Remélem nem az :)
Egyébiránt valami tipp, amire külön figyelnem kéne vásárláskor (azért egy szerelő jön velem, de ha vannak tapasztalatok, megköszönném)?
Fada,elôre is gratulálok a Busához!
Itt képes motoron hírdetnek egy fekete púpot 2008as busához,15e huf-ért!
Nem friss hírdetés,de egy telefont megérhet!
Nagy a valószínűsége, hogy a hétvégén Hayabusa-tulajdonossá válok. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó üléspúpja, fekete színben kellene a 2008-tól gyártott változathoz.
Illetve ha valaki tud olcsó beszerzései helyet, azt nagyon megköszönném!
Fada
HALLOD FEKET663?