Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen igen Sv is volt! Szép az a te motorod!
Igen, ha egy SV650-et meg az én motoromat láttad... :)
Jó láttam tegnap ti jöttetek ketten Románia felől? Berettyóújfaluba láttalak titeket a körforgalomban.
Aggteleki túra 2012 06. 17. 9.00 Pásztó Mol kút

1.) Vass
2.)Fiveurban
3.)?
Köszi, ezt én is néztem, igen, egy próbát valóban megér. Kellenek hozzá külön rögzítőcsavarok is, vagy bepattintós (hátsó ülés le előtte)?

Bár az utolsó képen sikerült olyan szögből fotózni, mintha amorf lenne. Remélem nem az :)

Egyébiránt valami tipp, amire külön figyelnem kéne vásárláskor (azért egy szerelő jön velem, de ha vannak tapasztalatok, megköszönném)?
Rendicsek
Köszi a hozzáállásod de nem igazán járok a fővárosba motorral, de ha eltévednék feléd mindenképpen "igénybe" veszlek.
Hát ezért gongoltam rád mert ahogy olvasgattam a hozzászólásaidat valamit csak konyitasz hozzá meg amugy a B-King és a Busa csak egy alomból van
Szép napot Mindenkinek!
Fada,elôre is gratulálok a Busához!
Itt képes motoron hírdetnek egy fekete púpot 2008as busához,15e huf-ért!
Nem friss hírdetés,de egy telefont megérhet!
Van ilyen olvasó tekercsem itthon,ha gondolod próbára rádughatod,ha meglátogatsz
Kedves mindenki!

Nagy a valószínűsége, hogy a hétvégén Hayabusa-tulajdonossá válok. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó üléspúpja, fekete színben kellene a 2008-tól gyártott változathoz.

Illetve ha valaki tud olcsó beszerzései helyet, azt nagyon megköszönném!

Fada
Se B-Kingem, se indításgátlós motorom, tanácstalan vagyok a dologban... Ráadásul még az a helyzet, hogy még a motorszereléshez se értek, csak olyasmikhez, amik már megtörténtek a motorommal...
Lehet, hogy akkor szétkapom. Azért kösz.
Lehet az is, hogy a kulcsban lévő jeladó kicsit messzebb kerül néha a kapcsolóban lévő érzékelőtől, és akkor idegennek véli. Kiakadsz, beletuszkolod, helyén lesz. Menyussal ezért szívtunk a bicskakulccsal, mert ott is ez lett volna a gyárihoz képeszt. Nem lehet, hogy valami rákerült a peremre? Letört belül a transzponder? Kosz, ilyesmi?
De visszatérve a lentebb látható PROBLEM-ra senki nem tud segitséget adni?
HALLOD FEKET663?
Bocs nem HEVER hanem HAVER!
Velem egyszer. Pont akkor jött le az irodából valami seggfej és meglátta a Gixeren a pupot és azt mondta /pedig nem kérdezte senki/ hogy igy csak egy személyre vizsgázik le. Mondom neki TÉNYLEG? ezen baszaxik ez olyan baleset veszélyes? Közben prizma sem volt hátul / mintha az is olyan fontos lenne/ a rendszám majdnem vizszintesen állt azért meg nem szólt. Azért átment a vizsgán. Még jó, hogy a hever volt a vizsgabiztos, aki szintén motoros
Sziasztok, genyóztak már valakivel vizsgán azért, mert a púp volt fenn, és nem az ülés a kapaszkodókkal?
Azt mondták ma a szervizesek, hogy gariba cserélni kellett volna már a feszűltségszabályzót ,mert elvileg kaptam is visszahívó levelet. Kaptam! Most következik ez a próba, remélem meg van a hiba oka.
Lentebb irja Menyus hogy a xenon ki tudja csinálni az ecu-t, nekem is az van benne. Lehetséges? De lehet, hogy hűlyeséget kérdezek.