Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem aktuális, de azért köszönöm!
Sziasztok SOS-ben kellenének szelepek(összes) vagy egy hengerfej szelepekkel, ahogy gazdaságosabb lenne k4- busához. Ha tud valaki kérem legyen szíves jelezze. Előre is köszönöm.
Suzuki!
Soha,inkabb a pincsi...
Csak szeretjük
Fjrbusa az új motoros tesónk
Mit mit,hát nyalogattatja a golyóját............

De ne baszogassuk,mert FjrBusás és felszívja magát,majd vesz egy Tuonot........
Nem folalkozok kutyakkal a kecske sokkal kedvessebb
Ez is lehetőség..de ha anya nincsen otthon..el mit kezd a pincsivel
Bubesz,
Szép a motor, de ki az a rosszarcú egyén mellette
Ell a pincsit választaná,mert akkor otthon helyettesíteni tudnáááááá ha "fáradt".......
Azért arra kíváncsi lennék ha választanod kellene a pina és a turbo nyelvű pincsi között..melyiket választanád
Az nem a kutyaja volt hanem a szeretoje,a pina.hu fent vannak ,aranka es a turbo nyelv pincsi........
Az asszony azt üzeni,hogy két MŰanyagot láttál egy töltő vezetéken lógó kutyával....
En nem lattam olyat max ket csocst kutyaval.
Ja, de ha rózsaszinfelsős kiskutyással mentél volna, akkor jó lett volna neked is a Busa....
Na ez öszinte volt, ezért választottunk tiszteletbeli FjrBusásnak...
Na hogy kicsit csorogjon a nyálatok azt a kanyart amit az FJR-el max 110-el veszek lapon egy begyakorolt helyen,azt ICE-busájával úgy hogy először ültem rajta gyerekjáték volt megcsinálni,nem is éreztem a dolgot azt hittem 80-nal megyek csak karcol a móka kedvéért azt látom 110,ekkora a külömbség a két moci futóműve között.
Az egyenes futásról meg annyit ha a horizont végére felgyorsul az FJR200 úgy kóvályog mint egy bebaszott paraszt a kocsmából hazafelé a biciklijén,a busa meg a következő saroknál észrevettem hogy hoppá 200-fékezni kéne
De az 1000-res gixer-el ugyan ez volt,jó fék jó futómű,bazi erős motor.
Aztán mégis mindenhova együtt megyünk,tehát itt tényleg csak az számít kinek mi jön be kinek mitől áll a pöcse a fagyizó előtt,ki mennyire szeret kényelmeskedni,szerintem a legtöbb mai gép sokkal többet tud mint aki vezeti,tehát csak a pilótán múlik hogy belefér e egy csapatba vagy sem(persze ez a csoper-re meg az ilyen kávédarálókra nem vonatkozik
Nem-nem nincs Busa,sőt ahogy telnek az évek egyre inkább megpróbálom csökkenteni a közúti tempót.
És itt most nem arról beszélek hogy a Fehérvár és várpalota közötti szakaszon nem lehet menni mint az állat hanem a mindenféle utakon felesleges,és ehez az FJR is bőven elég.
El,
Szerintem regisztrálj ájlávbusa néven is , és ebbe a topicba úgy írj ezentúl
De elengedett volna, csak azt mondta utána költözik...
Lehet hogy mennem kellett volna
Most mennem kell,de majd küldöm...
Beszéljünk majd a gurulásról...