Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több dolog miatt!Mert a Honda képes 240-el menni,mert jooooool nézki,mert meret!
Azok mán alszanak ilyenkó Teee!
Bezzeg a muslincák feltámadtak!Megen learattuk Menyával szinte mindet!
Azé Honda mer féltem a szarvasbogaraktól...
YESSSS! TALMA ISTEN VAGY! (Girhes volt ez a rókaképű spanyol..)
de mennyire gratula neki
a mocsok spannnya miket csinált majdem szó szerint ki lökte,már kerekek is össze értek!
Talma nagyon ott volt!
simán büntetném,a szarost!
Nem passzol semmi..nem tudom összerakni,mert nem akarja,nem fekszik fel a burkolatra...3 órát szoptam vele,begyújtani már nem is mertem,mert akkó gyött vóna a nagyon várva várt XIV.-kerületi BÁDÁBUMMMM!
Nem marad égve?Vagy mi? Felül a gomb a burkolatra!

Nem...nem raktam fel.......úgy volt ahogy mondtad Menya......A csempe alatt szinte semmi anyag...szar az egész!
Lesz nagy bádábummm a XIV. kerületben
...Látszik,hogy csak szakács vagyok....
...de szerintem kuka...öreg mán...
Gratula neki.....
Én gázt szereltem...de kifogott rajtam a Calor....
TALMA VILÁGBAJNOK
De miért pont egy Hondán?
Ezen a képen anyira joooo vagy ,hogy senki sem versenyezhet veled Asszem én fel is adom
aha már értem
Házi Feladat!

Kedves barátaim! Ti is készítsétek el 240Km/h profilotokat az alábbi systema szerint. A képeket várom e-mail címemre. A fotókból kiállítást szervezünk a Magyar Szépművészeti Múzeumban.
Egyenesben nem szokott
Remélem Gabi!
Szia Tuning!
Nekem még nem volt,gondom a fényekkel......De van kapcsolóm,ha gáz van,akkor lenyomom....
Tittelett !
Igen Sakto...Menyával voltunk...
Hi Skyro!

Nem, a többit nem csak a Hayabusát hívják Hayabusának. Egyébként Gsx-R nincs is más 1000 feletti. És a busa sem GsxR mint pl. a gsx-r750 vagy gsx-r1000, hanem GSX1300R.
Mr!
Még eddig nem, gondolom akkor hétfőn itt lesz!
hali
fel raktam a cuccaim amiket eladok a motorról,légyszi ajánlgassátok,meg akinek teszik csörrrrr,köszi!
doboz:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
k
ipufff:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

gyurika az üllésem azt szeretném a következö hayámon is látni szerintem pont jó lesz rá...
de meg igérem Dublinban tavasszal mocis kiállitáson nézek neked olyant,remélem kint elsz úgy mint tavaly,
dodo a giprot képzeld oda adtam, ma Mr hayabusának szánom bánom bünöm hogy a bulin meg igértem neked,de nem emlékeztem kinek igértem,és olyan hirtelen fel hivott ma este mr,, ráadásul két csajjal filmeztem teljesen el vonták figyelmem! és oda adtam neki.......bocs! de tényleg...nem akarok hazudozni hogy mit meg hogy elbaxatm! ááááááááááááááááááááááá
jahhh..csak azért nem ismertelek meg mert nem szikrázott a lábtartod...
estét!

MR. hayabusa tegnap ahogy mentem haza láttom villog egy fény na b*ssza meg rendőr ....
"tanuló?"
"igen"
"hol?"
"iskolában" itt felment neki a pumpa de ien köcsög fejű volt és lekezelő ezért én is az
"tanult maga kresz-t ? "
"igen, de nem csináltam semmit"
"sorolja fel milyen égő villágítás lehet a motoron"
"fehér,sárga,piros, KÉK meg még amit a boltban kapni XD "
itt felment neki a pumpa pampogott át nézzte a motort,papírokat aztán ha mégegyszer találkozunk ígért egy csekket marhára nem érdekel akkor is kéken fog világítani a motor