Én már reklamáltam,de tojik a fejemre,magasbol,nagyivbe,higat,stb.De sebaj,ha talizunk vele,mindenki huzhat egy tizperces letiltásig(had haljuk a hangot).Vagy mégis lessz hang feltéve?
Ha valaki igényli, kérheti a sorozatban előállítható, de még le nem gyártott rendszámtáblák közül válasszon magának számot (pl. az XXI-331, ha ezt még nem adták ki), ezt nevezzük egyénileg kiválasztott rendszámtáblának. Ennek díja 86 500 forint .
Kérhető az egyedileg előállított rendszámtábla 336 000 forintért, amely 4-5 betűből és 1-2 számból, együttesen 6 jelből áll (pl. Kicsi 1) . Olyan jelzés kerülhet a rendszámtáblára, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba nem ütközik. Az egyedileg előállított rendszámtábla esetén a 0 (nulla) számjegy önállóan nem alkalmazható. Uhhogy szerintem lehet könyörögni a Jézuskának...
(ha meg valaki ennyi pénzt költene egyedi rendszámra akko valszeg Akrapovich vagy egyéb cool kidörrenőt tenne a gépre... )
Erre én is kíváncsi lennék, hogy hol csináltatta, mert elég eredetinek néz ki, de sztem tuti nem "valódi" ugyanis nincs rajta a műszaki érvényességet jelző matrica
jo a dobok akkor tetszik igazan nekem a dob ha hallom!,ezért volt olyan hogy hónapokig neten nem zenét hanem honlapokon kipufogó hangokat hallgattam, meg élöben ha el suhantak mocik füleltem és néztem mik vannak fel csavarozva,,de nekem öszintén a rendszám tetszik
mennyibe kerül egyedi rendszám a mocira?
az igazi probléma ott kezdödik hogy mindig gyorsabban járok 10% al a megengedetnél és igy egyedivel még könnybeben be tudnak azonositani nincs esély mint pl:913 a 9 et egy 8 nak el nézhetik,a 3 ast is egy 9 8 el kukkanthatják,ha más szögböl nézik sok a hibázási tényezö de gy BIRI t vagy ki nem mondom nehogy már elnyuljátok a majd ha lesz meg látjátok
üdv zo
Én sem dicsérhetem a fórumon mert én is Hondás vagyok, de ha elgurulsz felénk akkor majd jól meg dicsérem... remélem a hangját is .
Egyébként ne azt nézd, hogy kinek tetszik meg kinek nem, Neked legyen olyan amilyennek szeretnéd az a legfontosabb.
A kritikát meg fogadd el ha + ha -
Kell tennem egy rendkívűl tudományos megállapítást. Rájöttem mért ilyen kibaszot gyors a Hayabusa. Mert mindigbeakarja kapni az első kerekét, de soha nem éri utol...és ez rohadtul idegesíti! Kép illusztrácio itt:
Köszönjük szépen!
Cépp!Gratula!
..........Hangot is kérnénk!
Semmi gond az oldaltászban......ismerkedj meg vele!Vagy bízz Magadban,és Benne!
Motoroltam,és fagytam!
Kérhető az egyedileg előállított rendszámtábla 336 000 forintért, amely 4-5 betűből és 1-2 számból, együttesen 6 jelből áll (pl. Kicsi 1) . Olyan jelzés kerülhet a rendszámtáblára, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba nem ütközik. Az egyedileg előállított rendszámtábla esetén a 0 (nulla) számjegy önállóan nem alkalmazható. Uhhogy szerintem lehet könyörögni a Jézuskának...
(ha meg valaki ennyi pénzt költene egyedi rendszámra akko valszeg Akrapovich vagy egyéb cool kidörrenőt tenne a gépre... )
jómagam meg úgy tudtam még pluszban hogy az engedélyezett számú betü meg legalább 2 db számjegy kell!
mennyibe kerül egyedi rendszám a mocira?
az igazi probléma ott kezdödik hogy mindig gyorsabban járok 10% al a megengedetnél és igy egyedivel még könnybeben be tudnak azonositani nincs esély mint pl:913 a 9 et egy 8 nak el nézhetik,a 3 ast is egy 9 8 el kukkanthatják,ha más szögböl nézik sok a hibázási tényezö de gy BIRI t vagy ki nem mondom nehogy már elnyuljátok a majd ha lesz meg látjátok
üdv zo
jo lett tán halk is de nem annyira inkább csendes mély
Én sem dicsérhetem a fórumon mert én is Hondás vagyok, de ha elgurulsz felénk akkor majd jól meg dicsérem... remélem a hangját is .
Egyébként ne azt nézd, hogy kinek tetszik meg kinek nem, Neked legyen olyan amilyennek szeretnéd az a legfontosabb.
A kritikát meg fogadd el ha + ha -
Ugy látom(olvasom),nem érezted azt az icike-picike élt,amit mint Hondás tettem ama irásomba!De én már csak ilyen vagyok
Ugy látom(olvasom),nem érezted azt az icike-picike élt,amit mint Hondás tettem ama irásomba!