Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg yamahás vok oszt mégis így teszem le a gépet sztem nem körülményes...
Dobjaid? Te dobolsz Biri?
Amit írtam az nem a busa letámasztására vonatkozik, hanem általában a motorokra. Szerintem nem körülményes, ha megszokod, hogy eleve így szállsz le a gépről akkor 1 másodperces mutatvány...
(az F-est meg persze nem ezért adtam el... hanem azért mert má vót benn 4000 km
Utállak!
Kurvára nem érdekel senkit!
Na joooo de te hölgy vagy,ezek meg egyszerü férfiak!Nem ragoznám tovább!
Nagyon ott van!Azt nem irhatom hogy tetszik,mert ugye Busa ..... tudod!De négyszemközt mejd jooooool megdicsérem!Ja és Hangot akarok,hangot akarok,hango..........!
Akkor Csöle megerösitett engem!Bár ezért vasat nem adnék el,de izlések és .......A másik amit a Busa letámasztásárol irtál,nekem körülményesnek tünik!De hát én Hondás vagyok!
Nekem sincs semmi gond az oldaltámasszal.
ha valakit érdekel kész vannak a dobjaim
Hi!

Szerintem semmi gond nincs az oldaltámasszal alapban. Viszont érdemes a gépet sebességbe rakni előre tolni ameddig lehet, a kormányt pedig balra teljesen elfordítani és igy letámasztani a mocit. Igy a legbiztonságosabb. Nekem a GSX750F-emmel volt ilyen kínom, hogy az oldaltámasz szerintem nem nyitott eléggé, nem volt elég nagy a szög... el is adtam a francba
A suzukánal (gsx-f),nekem is volt ilyen gondom, annak idején.Én ugy orvosoltam,az ütközö elött,kivágtam(lecsiszoltam 2-3 mm-ert).Utánna jobban kilehetett hajtani,ergo stabilabban állt!A Busát kifelyezetten nem ismerem,de szerintem megoldhato!De tudod a varázsszot:KERESD MENYA DOKIT!
A szart!Csak öszinte!
Köszönöm a tanácsokat, bíztam bennetek. Még van egy dolog... Feltünt, hogy a Haya oldaltámasza, hogy úgy mondjam nem áll a helyzet magaslatán. Mintha nem nyílna ki annyira ameddig a súly kivánná. Nem tudom nektek feltünt-e ilyen probléma , vagy csak az enyén nincs jól összerakva ? Már a szalonban rákérdeztem, hogy van-e még más módszer, hogy biztonságban tudjam amikor letámasztom. Aszonták így van tervezve.
........Ez csúnya volt!
És utánna joool elkell vinni a szervizbe,hogy valaki befejezze,amit én elkezdtem!
Szervizbe csak akkor kell vinni a motort, ha valami baja van, olajat cserélni otthon is lehet.
Ahogy látom,nem csak én ajánlottam!

Nehéz elismernem,de ért hozzá!Huuuuu ezt nagyon,nagyon,nagyon nehéz volt leirnom!Megyek is a psziologushoz,hogy ezt kianalizálja belölem!
Igen4

Keresd Menyust!Mindent tud a vasrol,és nagyon segittökész!Én nem vinném szervizbe,hacsaknem Menyus szerviznek hivják!
....Mágus mind a kettő!
Ceva alanpp!
Hurka József!0670-932-4715.Bp.Vörösvári út,a gyártelepen van bent....
Én Dr.Menyához,vagy Józsihoz viszem a Solymomat
Ott nem,de esztergomban igen!

www.proptech.hu

Üdv:Tasla
Sziasztok, amióta tervbe vettem az új gép megvételét, azóta olvasgatom a fórumot. Most, hogy sikerült az utolsó bordó K7RZ-t megvennem, csatlakozom a fórumhoz és jönnek a kérdéseim. Még bejáratós a gép, közeleg az 1000-es szervíz. És úgy gondolom nem mindegy fol fogják beállítani a gépet. Keresek egy korrekt szakszervízt Bp.-en. Tudtok ajánlani valamit, ahol értenek a Hayához ?
üdv,
alanpp
Zoo a hétvégén elugrom hozzád ha úgy jó.Küld el a számod e-mail-ben a nevemnél megtalálod.