sziasztok
13.00 körül én is meg érkeztem
MINDENKIT MEG KÉREK A LEG JOBB FOTÓKAT IDE KÖSZÖNÖM!
Pálne azokat is amin rajta vagyok he he he Guci-alpinestar K8 uj tervezett ruhában,de snasszos pillanat képeket is köszi mindent nagyon jóóó volt!
Ja mégvalami!
KÖSZÖNET A SPRTMOTORNAK AZ AJÁNDÉKOKÉRT!
Nemcsak hasznosak,de a figyelmesség részükröl,hihetetlen jolesett mindenkinek!Nemelég,hogy ingyen használhatjuk a forumukat,még ök ajándékoznak minket!
Ezuton kérném öket,ha bármiben segitteni tudunk nekik,jelezzék!
Mi is sikeresen hazaértünk!Joooo volt minden,de a kaja lehetett volna több,és finomabb,de majdcsak belejön kedvenc szakácsunk!Ja az üdcsi is hamar elfogyott!
bocsi fiúk nem tudok menni,nem akarok senkire támaszkodni,,és ezt nem fiverurban ra gondolok...sajna még várom a táppénzem irböl most intézödik....ehhhh legközelebb hamarabb irjátok ki légyszi mert kérdeztem,gondoltam háznál össze zörrenünk,most ilyen panziós dolgot nem engedhetek meg
bocsi és üdv...
Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi
Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk,
mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból." , ,
Külön köszi a Sportmotor.hu nak a felajánlásért!
13.00 körül én is meg érkeztem
MINDENKIT MEG KÉREK A LEG JOBB FOTÓKAT IDE KÖSZÖNÖM!
Pálne azokat is amin rajta vagyok he he he Guci-alpinestar K8 uj tervezett ruhában,de snasszos pillanat képeket is köszi mindent nagyon jóóó volt!
KÖSZÖNET A SPRTMOTORNAK AZ AJÁNDÉKOKÉRT!
Nemcsak hasznosak,de a figyelmesség részükröl,hihetetlen jolesett mindenkinek!Nemelég,hogy ingyen használhatjuk a forumukat,még ök ajándékoznak minket!
Ezuton kérném öket,ha bármiben segitteni tudunk nekik,jelezzék!
www.kep.tar.hu/milkamu
Mi is itthon vagyunk. Mr.! Köszi, király volt minden!
Mr hayabusa!köszi szépen a képeket nagyon jól mutat a mocid hátulja!
Esetleg ha valakinek lenne használt,érdekelne.
kicsit ég a pof.. ezért,de jön még kutyára teher autó!
üdv zo
bocsi és üdv...
Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi
Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk,
mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból." , ,
Az ígért képek: