Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is hazaértünk köszönet mindenért jó volt, és külön köszönet Menyus és Milka az autó szerelésért, hogy el tudtunk indulni.
Hazaértünk köszi mindent mindenkinek, kellene gyakrabban ilyesmit csinálni!
Külön köszi a Sportmotor.hu nak a felajánlásért!
Jóbarátok topicban,polo képei között van a gucci cucodról pár (kb10 ) kép....
Aha,egyetértek.Köszönjük.
sziasztok
13.00 körül én is meg érkeztem
MINDENKIT MEG KÉREK A LEG JOBB FOTÓKAT IDE KÖSZÖNÖM!
Pálne azokat is amin rajta vagyok he he he Guci-alpinestar K8 uj tervezett ruhában,de snasszos pillanat képeket is köszi mindent nagyon jóóó volt!
Ja mégvalami!
KÖSZÖNET A SPRTMOTORNAK AZ AJÁNDÉKOKÉRT!
Nemcsak hasznosak,de a figyelmesség részükröl,hihetetlen jolesett mindenkinek!Nemelég,hogy ingyen használhatjuk a forumukat,még ök ajándékoznak minket!
Ezuton kérném öket,ha bármiben segitteni tudunk nekik,jelezzék!
Képeket elkezdtem feltölteni a szokott helyre!
www.kep.tar.hu/milkamu
Mi is sikeresen hazaértünk!Joooo volt minden,de a kaja lehetett volna több,és finomabb,de majdcsak belejön kedvenc szakácsunk!Ja az üdcsi is hamar elfogyott!
Üdv!

Mi is itthon vagyunk. Mr.! Köszi, király volt minden!
Na haza értünk Köszi MR-éknek a szervezést Ritka jól sikerült a buli
Hy

Mr hayabusa!köszi szépen a képeket nagyon jól mutat a mocid hátulja!
Sziasztok! Segitségeteket kérném.Egy alsó spoiler kellene a motoromra.
Esetleg ha valakinek lenne használt,érdekelne.
elöször is köszönöm....
kicsit ég a pof.. ezért,de jön még kutyára teher autó!

üdv zo
szal underkonstruksön
Nem baj Zoo!Inni nem iszol Mint meg tudtuk.azt a 6 rugot meg ki birom,ugy hogy gyere csak.meg hívlak!
bocsi fiúk nem tudok menni,nem akarok senkire támaszkodni,,és ezt nem fiverurban ra gondolok...sajna még várom a táppénzem irböl most intézödik....ehhhh legközelebb hamarabb irjátok ki légyszi mert kérdeztem,gondoltam háznál össze zörrenünk,most ilyen panziós dolgot nem engedhetek meg
bocsi és üdv...
mee még nincs kéccen...
hú ezt jól megaszontad gy már értem .
Draskicsíkálapotjejzőkézikészülék Hogy ne kelljen olyan mélyre hajolni
Mert aki összerakta,az mégis csak magyar!És hát tudjuk .......
Én láttam élöben szuper a gép (ezt roppant nehéz volt leirnom),de ami igyz,az igaz!
minek a szigszalag?
"Mogyorós banánkuglóf

Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi

Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk,
mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból." , ,
Gyurika!
Az ígért képek: