ha szépen megkérlek lefényképeznéd a motorod hátulról mert én is valami más megoldást szeretnék a rendszám felfogatására mert a gyári nem igazán tetszik!előre is köszi!
sziasztok
a napokban sétáltam
itt az eredmény
ha tényleg ilyen ára lesz az új hayának nos igen meg célzom
és eladó lesz a scorpio és corbin cuccaim
üdv zo
Lacibácsi (Cool13) a sárvédő a postán vár téged kb szerda magasságban. Utánvéttel elküldtem, a p.költség 1890 Ft, ennek a felét magamra vállalom, majd elrendezzük valahogy. Remélem jó lesz így.
Én ezt mindenféle "él" nélkül irtam!Mivel szállitottam már oda(lego,faépittökocks,stb).Akkor még nem volt ott motorforgalmazás!Ugyhogy én utánna járnék a dolognak!
Gabi.
Ha esetleg időközben le esne a hó az egyik rokonomnak fedett teniszpályály van ott bejárathatod elintézem neked! És még semmi híred , hogy estleg milyen színű lesz? laci 75
Ne haragudjatok rám de azért lapítok mert nincs igazán miről írnom vasárnapi motoros lettem szó szerint. Tudod gabonaszárítókat javítunk és rengeteg munkánk volt az idén ami természetesen vidéki meló. Hétközben dolgozom így a hétvégét a családommal töltöm. Szombat házkörüli munkák, bevásárlás, kis kirándulás, Vasárnap délután szoktam kimenni a paripáért a garázsba és amíg látok motorozom. Amúgy minden rendben velünk a szezont is átvészeltem baleset nélkül.
Hévízre szivesen jelentkeztem volna de 24.-én megyünk mi is Egyiptomba búvárkodni és ezért hétfőn is még dolgoznom kell! Láttam szépül a te géped is, nagyon baba a fara és a fények is tutik!
Én jómagam is az átalakításon töröm a fejem de még nem tudom milyen irányba induljak el.
laci75
naná mi lesz ott? korcsolyázunk a befagyott dolgokon ,mert már mindenfele betyár hidegek vannak
ki visz el ?