Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tittelett!
Zoo!Örvendek,hogy jössz!
A buli ára 6000ft/fő,kaja,pia,kaja,reggeli....stb...marhaságok
Gabi!Küldöm a címét sms-ben!Ha meg gondolná magát el kell hozni erőszkkal!40 kiló vaságyal együtt!Nem lesz gond
Szia Gyurika.
Igen a sárvédőt levágtam és a helyét elcsiszoltam, utánna szórógítt majd színre fújtam.
Az irányjelzőt a rendszámtartó fogja mint az univerálisoknál csak ezt én csináltam. laci75
mennyek= menjek
Zoo
Gondolom netezel mert nem vagy kapcsolható!
É
Mi 8 kor indulunk Szegedről kb. 9, 15-re vagyok nálatok ha írsz egy pontos címet, vagy megmondod akkor tudni fogom hová mennyek!
Ez a mostani 6.000ft.Ebbe minden benne van,nem kell semmi pluszt hozni!De ha felhivod Mistert,mindenröl tájékoztat.Énis elmondhatnám,de hivd csak fel(olyan sokat alszik mostanába,és oly kevés telefont kap)!
Hellósztok!

laci köszi szépen a képet!a gyári rendszámtartót csak simán levágtad teljesen fenn és kész!az uj indexet hova furtad mert az nem igazán látszik hogy helyileg hol van?bocsi a hülye kérdésekért!
Mr hayabusa az hogy olyan fasza a motorod hátulja az mennyibe van? és hol lehet kapni azt a szettet?
Zoo ha komolyan gondolod 30 2152744
tényleg mivel szoktatok hozzá járulni? mit kell vinni?
okés,mikorra kell várnom a limuzinom?
és ha fekete bele sem ülök,nem temetésre megyek,csak fehéret és olyan szép kék fények meg minden,,,,
Naggggyon helyes! Tessen csak gyünni! Én is körülményes vagyok! Lesz ott elég segítőkész motoros barát nem kell izguni ennél nagyobb bajod nem lehet.
Senki sem fog téged szaglászni A gabinak jó nagy kocsija van,sok minden bele fér
akkor okés,
büdös leszek és izzadt
de nem ihatok mert injekciózom magam,gyógyszer hatása alatt vagyok
ilyeneket is vinnem kell magammal he he he...
miket kell vinni kamerákon kivül?
Csak 1 éjszaka Ne legyél kislány Nem valószínü,hogy aludni fogunk
sajnos ilyen ott alvósasat nem tudok,elég körülményes vagyok még hogy napokat máshol töltsek
köszi a felajánlást igy maradok a fenekemen
üdv és köszi
Hát persze hogy le akar jönni!Old már meg légyszi valahogy
Na látode Zoo,ilyen ember Fiveurban!És ezek után mondja nekem valaki,hogy a motoros társadalom,nem segitökész!
Köszönet a felajánlásért Gáborom!Bár igaz,ami igaz,csalodtam volna ha nem teszed!
Zoo
Mi ott alszunk, de ha akarsz jönni még ma estig szólj mert akkor úgy szervezem a dolgokat!
akkor nagyon mennék
és élnék alehetöséggel hogy eggyüt bandázzunk
üdv zo
Ez egy motorosbuli,amit autoval abszolválunk(mint a vérbeli motorosok).De lehet,hogy lesznek akik motorraljönnek(no komment)!
Szerintem senki nem jön motorral!
köszi a felajánlásokat,,,motoron nem tudok utazni még sajna,következö okoból,nincs itt a csizmám,meg a sisakom, de a ruhám itt van,
ez csak hétföi nap? motoros buli,mindenki azzal megy?
Zoo

Ha komoly az elhatározás,megoldjuk!Valahogy össze hozzuk!Ha jol tudom,Fiveurban nem lakik töled messze!Ha szépen kérjük(fenyegetjük),akkor biztos rááll a dologra!
Nem tudom De ha komolyan gondolod,szerintem meg oldhato!
maister
jobban vagyok,dokik még semmi konkrétumot nem mondtak már az elején meg mondták laza 5 hónapon keresztül felejtsem el az a lábam,,,szóval februárig nem kell gondolkodni azon hogy arra terhelhetek,,kicsit mág vannak keringési problémák benne nos de azért van mi helyre jöjjön benne...
neked gondolom tört valami másod is felül hogy nem engedik a könyök mankót?-ekkor nem szokták
üdv.sorstárs