Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mit is kéne még fejleszteni rajta?
szerintem csak az erejét,amit jó magam is növeltem...
miért kell ABS? dual fék?,,jó néha életmentö lehet,,,de kérdem én hol van az ügyesség? ami a motorost megkülömbözteti mindentöl ?
tölem mindig kérdezték mivel fékezek?-válaszom:"" mikor mivel""",,motorfék,visszakapcsolok,hátsófék,elsöfék,kombinált
an,ahogy meg kivánja a közlekedésem,mikor mit tartok gazdaságosnak...
ha tele pumpálunk egy járgányt mindenféle kipörgésgátlóval,segéd elektronikával hol marad a pilóta? egy ovodás is el játszhatna vele ha fel tudná állitani sztenderröl!
személy szerint imádom mikor cikázik a segge kigyorsitásnál vagy vizben nekem kell meg találni azt a pontot hol kezd el csuszikálni a gumi---
""""kihivás"""""""
van 1 pár dolog ami bekapcsolódik rajtam mikor fel pattanok a nyeregbe,,,,
szerintem a hayabusa pont úgy jó ahogy van,de kisseb optikai ,engine-tuningal csak egyedivé kivánjuk tenni szépségünket,hogy azért mikor a bringákat egymásmellé rakjuk ne úgy tünjön hogy le futottak a szallagról,és itt személyes izlések kicsit belekeverednek ennyi...
fejleszteni ezért nem is kellett a busát,ami tény mindenki ostromolja a fékeit,de amire kell pont elég,havalakinek brutálabb kell akkor nyitni pénztárca és megoldódott
2003 óta a subframe(segédváz),már csak görbül nem törik!
ez a fojtonos rivalizálás,kiakaszt!
No Tasi!
1,Nem azért nem vennék,mert félnék rajta....hanem nem teccik annyira,mint az XX.
2,A hayán is az elmúlt évek legnagyobb fejlesztése (idáig) a fehér indexbúra,ha jól tudom...
Szép napot minden motorozni szeretőnek!
Ezek a drága Németek nem összeeresztették a K8-at a nagy Zizi-vel?
Ístván megvan még a Magura? Ha igen mekkora csőátmérőre megy fel? És mi az ára? És a sárvédőt vinném, ha lesz másik!
Én a helyedben Busa után nem ülnék TZR50re...túl vad az még neked...még egy pár 10,000km busán aztánm ha bátorvagy megpróbálhatod amúgy van egy eladó 80as TZR naggyon durván megy cbr125öst gyalázza keményen
Hmmmm....

Ez más szemszögből közelíti meg a kérdést!

Ez eszembe sem jutott....sebaj Tóbiás veszek egy 50-est ezért!

Úgy is akartam egyet!

A Tasla
a TZR egy félelmetes ragadozó ezért félelmetes mert nem mutatja meg mit tud
No Fear!

Mi még a nagy Zi.Zi-től sem ijedtünk meg az M1-esen akkor mit nekünk egy TZR!

Pedig az jött ám keményen!

El is ment a fenébe de majd jövőre felnövünk a feladathoz!

Megmutatjuk!

a Tasla
jaja sztem is jó
lehet hogy látott egy TZR50et és megijedt tőle .
Pedig nincs oka félni senkitől!
Lehet hogy csak incselkedik a gazdival!
Amúgy tök jó kép!
Az biza!

Szerintem jól sikerült!

A Tasla
LOOOL leskelődő Busa
Tarka-nak!

Mert még nem ültél Busán!

Erről ennyit van egy Ufós kolega a TL-Topicból!

Név nélkül a múltkor ment egy kört a HayaBungeemmal!

Na azt mondta,erre szó nélkül a TL-T!

Pedig nagyon nagyon -a TL-T!

Én is vennék XX-et Milka-tól előre is elnézést ha fejlesztették volna,de nem történt meg talán jövőre!

Meg ha lépést tudna tartani a Busával!

Azt hiszem Milka-betárazott! Bocsesz...

Majd a hét végén,ha elhozom a Prop-Tech-től...azért biztos ami biztos megmérettetik!

Remélem jól sikerül!

Majd dobok fel képeket a készültségi állapotról!

A Tasla ... addig elbújunk a kiváncsi szemek elől!
Pontosan!
Elmondhatom,hogy legalább annyi Busás barátom van mint XX-es!Nem a motor a lényeg,hanem az,ki lovagolja!
Hozzá teszem,nekem már volt az összes modern rizskályhábol(kawa,suzi,yamaha).Az hogy most Hondán ülök véletlen,és nem biztos hogy a következö is honda lessz.Attol függ,mi tetszik meg akkor!Egy biztos,Olasz "csodát" nem veszek!
Na ezt vártam töled!
Igy szép az "élet".És a korod "fiatal vagy",nem lényeg.a lényeg a gondolkodás modod!
keeway forever

Együnk hódot?
Oké, én amúgyis készülődök! Hétvégén sikerült pár busás kollégával összehaverkodnom, talán ezért túlélem a dolgokat!

Szép Estét Mindenkinek! És mentsük meg az őserdőkeT!
na ezt ne itt vitassuk meg......nyílnak a bicskák.....látom.
De xxet szeretnéé

Hondád volt suzi lett, honda kéne
hondám volt jámi lett, honda kőőne
De legalább SUZUKI,mint a Haya....
Te sem vagy jobb... suzi
Mondja a Yamahás.