Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Psszt...én honda párti vagyok!
van itt sok xx-es. barátok a hayásokkal. ezért nem lesz itt vérontás.igaz?

kitt-katt. (tárcsere a bitonság kedvéért. )
Naja!
Irod ezt a busa topicba! Min1, elnézik neked!
Van, akinek van ideje felnőni agyban is a motorozáshoz....van aki sose éri azt meg,sajna.
Visszaolvastam.18 évesen haya.... Lehet jó választás,Ő tudja.
Én még most sem venném meg,bár nem is az az álmom,hanem az ellenfél: XX.
Senkibe nem kőő, csak volt egy büzi, amit nem tudtam szó nélkül hagyni, és próbáltam v álaszolni, s megütni a szintet, ennyi! De már a múlt, csak egy kijelentés volt!
Én már nem is róla beszélek, hanem Veled! Ismerem az ilyet, nyugi, és békesség van... ha ő ezt szeretnék, akkor oké, de azt soha ne mondja, hogy ezt élvezi, mert nem fogja tudni, ez van, ő tudja, ő élete, és kívánom ne üssön vissza...

A Jóbarik között, sincs ilyen, és ott én vagyok a "legfiatalabb" én kaphatnék ilyen dolgokat, de peace, lehet mert más kodolkodásuak az emberek...teljesen más ott a beszélgetés, mint egy fiatalabb topicba, fiatalabb emberekkel...

Széles Utat, és Mindenki vigyázzon magára, legyen az 10 éves, vagy 50!
Kibe kő" belekötni? Na haggyad,maj" Én he!
bordo ezüst vagyok
ill nem én hanem a gépszörnyeteg
tul sok szentendrei busást nem is ismerek
söt magamon kivül mást nem is
:-)))
de biztosan vannak csak bujkálnak elölem
vagy már körökkel elöttem járnak:DDDDDDDDDDDDDDDD
Domec!

Persze nemis ugy ismertelek meg!De figyusz ha K.Benji-nek igy jo,legyen!Ugylátszik az ö "lelke kicsit érzékenyebb".Én csak szeretném elkerülni azt,ami már megtörtént,azaz két emberke összeszolalkozott,és megosztotta a társaságot!Én nemvagyok se itélöbiro,se jogdoki,se semmi.Csak azt szeretném,ha békében lennénk egymás mellett!
És részemröl leis zárnám a dolgot,mert a végén a" harmadik" issza meg a levét!
Olvasd el amit írtam, már találkoztunk nyáron, igaz nem sokáig, de én pont nem az a kötözködős féle vagyok, ez lehet már kiderült az első benyomás alapján...
Én nem vitázom, semmilyen rosszindulatú kijelentést nem tettem, ha értenéd, azt írtam, csak ne hogy visszanyaljon a fagyi, és megüsd a bokád! Ha összejött az a kis összeg amivel a faterod megtoldott ahhoz hogy busád legyen, hát hajrá... legalább ti megtehetitek, de ne gyere ilyen hülyeséggel, mert csak kinevetteted magad! Nem tudtam mit írni erre, próbáltam a szintedet megütni, ennyi!

A 600as is el lehet kapartatni...
Tasi
OK
K.benji és Domec!

"régebben" már volt ilyesmi vita a forumon,és csak haragszomrád lett a vége!Nem kell!Erre itt szerintem senkisem kiváncsi!Legyünk jo ismerösök(ha lehet barátok),és élvezzük a motorozást,és egymás társaságát!Olvastam K.Benji hogy részedröl lezártad,és igazad is van.
Egyébként,én nagy melegben (35-40 fok),simán motorozok csizma,farmernaci,motoroskabát,akár "hosszabb" távon is.Pedig van "rendes" ruhám!Söt kesztyüt csak nagyon,nagyon hidegbe huzok(10-15 fok).Szereintem ez a ruha dolog,azon mulik,ki mit vállal be(mennyire elöreláto).Én ezekszerint nem vagyok elöreláto,de ezt vállakom is!
Én mindig csak annyit kértem,ha elesek,miután kiröhögtétek magatokat,segitsetek fel!A többi az én gondom!
Nem vicc!

Csak mostanság ha van egy kis szabadidőm azt is motorszervízben töltöm!

Prop-Tech Forever!

Az adatlapodon lévő számon kereshetlek?!?

Hívlak sztem holnap!

A Tasla
Beszéltem a barátommal. Elküldtem neki az adatokat, ha minden igaz ma megrendeli, és ha van valami fejlemény jelentkezem. Ha lesz még egy rendeltem magamnak is. Ennek függvényében eladó lesz az én sárvédőm is. Ára alku nélkül 11e Ft, amúgy 12e Ft, és 1db 1000-est elengedek, ha jól alkuszik valaki. Ilyen, csak fekete színre festve. Zmenyusnak elővételi joga van! De mondom, csak akkor eladó, ha lesz a másik sárvédőből 2 darab.
Bocsi javítok elírtam K&RJ rendzser van rajta
A gép az 2004-es és K&J suzuki racing rendszer van rajta,azzal vettuk
a fermerral vigyázz beakadhat a lábtartóba...én is egyszer majdnem földre segítettem a tüzért a farmer miatt de vhogy megusztuk igaz a bokámat nem éreztem egy darabig de legalább a motor nem dölt el...
Tasi!
Csak vicceltél a lábtartó feletti lemezzel, vagy tényleg kell?
Hány éves a mocid Benji?Milyen rendszer van rajta?
nyugi kisebb gurulásra mikor csak városba vagy bnőmhoz mék nem öltözök be de a berik felsőmnek van alja is meg csizma hozzá hameszebb megyek 5 km-nél be szoktam öltözni!hidd el vigyázok de mikor tudom hogy 50-nél nem mék jobban akkor elég a kabát is.de thx a tanácsot!
elképzelhető hogy gyenge a gumi a 180pacihoz?és ez normális jelenség?mármint hogy fullgázon kapar mint kistüzér a homokozóban?
figyelj lécci ne köss mert nem vagyok kíváncsi mások hűjeségeire én ius tudok bunkó lenni ,ha akarok ,de nem erényem .ha meg nem tetszik hogy ilyen géppel mocizok akkor ez van minden busás meg mondja,ha nem a legtapadósabb gumi van fent a gépen egy erősebb előzésnél is ,ha durvábban rántod aoda picit meg kapar!És ne csinálj már úgy mint ha te nem szoktál volna néha kimenni egy határbekötő útra vagy valami elhagyatottabb egyenes útszakaszra amin jobb minőségű az út és nem csapod oda néha neki ennyi én ezennel a vitát melyet kezdtél lezárom és csak nézz magadba!