Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!

Zoo-nak jóbúlást!

Nekem lenne 2db Raptorom eladó Hayabungiee-ra!

A dobok,nagyon szépek és jól is szólnak 3000 km van bennük újkoruk óta!

Az ár megbeszélés tárgyát képezi!
Az index árát nem tudom, itt egy szám, ezen lehet érdeklődni: 06303458745
Köccke Zoo,és Maci!
Még lesz szebb is!
Takarodtam aludnyi,legyetek jók,másfél óraám van alvásra....
Köszönöm Fistván!
Mindkettő érdekel! Mennyi az indexes lámpa?
cool
ezt viszi a biztositó!
ez tot kár.....
Ez a sárvédő lenne olyan 89 Eur + postaköltség áron. A másik kép meg azt az indexet ábrázolja, amit én a helyedben a motorra raknék...
Zoo és ezzel a mocival, mi a terved?
Mr!

Ez tényleg szép!
szeva
köszi minden jó kivánságot mindenkinek
mr haya nagyon ki csinosodott,,, a szuper megvilágitás maga a tökély
mondanám hogy nekem is kéne de nem most tartsd meg minden megszerzési elérési helyeket légyszi mert ami késik nem múlik jövö szezonra nem akarom el kiabálni de mocit intézek,de csak mindent sorjában szépen ,már az a terv hogy minden mozdithatót le szedni a gépemröl amiket rá raktam extrába,és a következö örökli,kivétel a fehér müszerfal,riasztóm,üléshuzat,gipro,scorpiodobok,nah és corbin-----
-ebböl kifolyólag ha valaki el tudna jönni ezeket ki és le szerelni meg hálálnám!
mivel nem engedem hogy még ilyen állapotban is mindenféle kontár nyulkáljon hozzá!
és nem utolsó sorban úgy kéne ki szerelni hogy használható legyen,szerszám van ezekhez a müveletekhez ....
köszönöm...
Szia Zoo!

Örülök, hogy jobban vagy. A probálkozással csak óvatosan! Kitartás lesz ez még jobb!
Gyógyulgass!
5000 euró/hó? Hát az kibaszot sok pénz. De amit leirtál az nem egy átlagos embernek számítot ott a légióban ezzel a tudással.
Fistván!
Köszönök mindent megen!
Zoo!
Teccik?
Majd csinálok holnap jobb fotókat,csak futok-rohanok mindig sajnos....
Fistván!Nem tudsz hátsó belső sárvédőt?
Szeva Zoo !

Látom mán jobban vagy,további gyors fel épülést.
Köccönöm!
Ceva.... ...alakulgat..... ...szopós volt....DE MEGVAN!
Szeva Mr.

Csinosan a hátsója.
en nem ertem az embereket fikazak a busat de azt nem nezik hogy nekik meg rs 125 van.az a baj hogy kis homik akiket anyuci megtom level
Cevacctok!
Zoo!
Jó látnyi,hogy épülsz felfelé........
Megvan a fél project...mingyáááá nyomok fel képeket!
szia,,köszi
egyben és már próbálkozunk,de még mind2en mankósan
Zoo jó látni hogy egyben vagy!
Akárhogyis nem irigylem töle az 5.000 eurot havonta!Hallottam egyet-kettöt a légiorol.Lehet hogy 38-évesen nyugdijas,de megvolt annak az ára!Le a kalappal mindenki elött,aki részt vett benne,és aki végig csinálta,annak duplán elismerés!
hát baze a rendes nevét nemis tom..asszem vmi András...namajd mondom