Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250es 4t-re gondoltam ahoz akorl kellene már....inkább az mint egy 125ös 2t
Már egyszer írtam, hogy én a Parillától vettem 36 volt házhozszállítva! Mégsem 50. AFAM x gyűrűs eddig 10 ezret ment, és egyszer állítottam utánna egy kicsit.
Illik együtt cserélni a kerekekkel a láncot. Ha csak egy kicsit is el van kopva a kerék, akkor gyorsabban tönkre teszi az új láncot.
de akkor ez lánckerekekkel együtt?! mert nekem csak lánc kell!
Ez jo kérdés!
Szerintem nézz utánna!Én még az "öskorban" tetttem le a jogsit 1982.
Köszönöm szépen a az óvó szavakat remélem jövő nyártól már tudunk mocizni mert az a helyzet hogy mostkészülök az éretségire és hát hétvégente yg két órát szoktam gurulni meg jöna hideg és télire kivonatoma mocit a forgalomból hogy kevesebb legyen a biztosítás de jövő nyáron nyergeb és mehetünk valahova túrázni addig is itt tunk értekezni !addig viszont mindenki vigyázzon magára és jó gurulást mmindenkinek!:D
csak a te kedvedért
sdi....az tök jó,erősített lánc
50körül van mindeneszől....
szia! mégmindig beteg..azt se tudom hogy hol? milyet? menyiért vegyek? meg nem ártana már lassan egy vezérmü lánc csere sem kicsit csörög már hidegen....
kb 2000km van benne,és nagyon gyó uccára is!Tapad mindenhol,csak a villamossínen nem!
Tényleg super a gumi!Ajánlom mindenkinek! Puhább,mint a diablo! ..és esőben is TAPAD!
szeva mr haya
én csak a metzeller race gumira gondoltam,nem gondoltam hogy utcán nyomod vele,azt gondoltam pályázol....
mennyi km óta hajtod? mit fog kibirni mit gondolsz?
nekem is van 1 szett de 180 a hátulja plusz kb 80% mert pályán pár kör idöméröt bele taposott a versenyzö,,,
Ceva Sakto!
Mi van a láncoddal!
Gurulhatnánk egyet!
Fistván!
Hátsó indexes lámpa elrendezve!
Köszönöm!Jön!
K.Benji!
Nehogy a fejedbe szálljon,hogy ilyen mocid van!
Nagyon sok barátunkat vesztettük el idén!
Tudom,hogy fiatal vagy,és Titán!
De ÉSSZEL KELL MOCIZNI EGY ILYEN PARIPÁN!
Kérlek,hogy ne értsd félre!EZ NEM FIKÁZÁS!Hanem figyelem felkeltés! , ,
vigyi Magadra!Széles utat!
Amíg Zoo nem épül fel,addíg GURULJ VELEM,vagy Menyussal egyet hogy megtapasztald a HAYABUSA EREJÉT.........az erő sötét oldalát! ,
A tel számom az adatlapomon!
szia..mejött a cucc. köszönöm!
Köszönöm!
Neki is vannak vágyai,mint Neked!
Ceva Maci!
Ne kostold be Z3-at kérlek!
Korrekt,jó fiú!
Sok volt az esemény ahogy vicca olvasgatok....
Zoo!
Én cipőben? Ezt honnan veszed? Csak a cucc amiben nyomom 350-400píz! Bukó,Arlen ness ruci,csizma Alpin,kesztyű Alpin+Shoxx+Téli
Metzeller racetechK3!A tökéletes gumi! Sem eső,sem más tök jól tapad,még most is hajnalban a mínusz 1fokban!
Csak a villamossin! Tegnap nagyon csúnyán megcsúszott egy bedöntött gyors,90fokos kanyarban,amiben a két főszereplő a sin+a gumi volt! Csoda,hogy nem taknyoltam.....VICCARÁNTOTTAM!
De nem a gumi hibája volt! A sinen minden Gumi megcsúszik!
miért nem mindjárt pilótavizsgát akarsz 16 évesen?
Tittelett!
K&H kérem tisztelettel!
jut eszembe jobb ha elöször sms-t kapok mert a mobilról netezek gprs, és foglaltat fog jelezni
üdv
őőő az a helyzet ,hogy nem mert olyan hülyén van ez megoldva hogyha 16 évesen leteszed 125ösre akkor mehet 18 évesen A-ra de ha nem teszed le akko csak 18 A korl-és utana 20 évesen A
Esetleg küldhetnél nekem is egy címet sms ben. Nem tudok igérni semmit, mert időm nem sok, de hátha összejön!