menyus kösz minden felajánlásod elöször is...
"""17352""" itt egypélda ....lényeg kb e körül legyen ...köszi
amint látom komolyan érdekel,amikor van idöd jösz...üdv
valahogy én mindig itthon leszek mostanság
szia menyus
nézd 17ezer pár száz az úgy jó lenne és még tudod az enyém 300 as óra a tiéd is az,nem gond ha át ledezted ilyenek nem problémák a biztositónál....
ha jónnél úgy jössz hogylegyen idö másra is meg kérhetlek?-ha nem az sem gond
Ez is baj!
Nem mintha számitott volna valamit is,a pálcika tologatás,meg omega körözgetés!De regebben ha idö elött nagy A-t akart az ember,kellett a PÁV minösités!
Bár én sok "B" kategoriásnak is elöirnám a PÁV-ot,mint nekünk "nagy autosoknak".Szörnyi milyen alap dolgokat nem tudnak!
eccer majd ha felépültél gurulunk eggyet csak még én is szokjam a gépet mert kb 3 hete van meg.
meg tudom milyen szar mert versenymiatt én is töltöttem egy
két nyarat korházban
az a helyzet hogy 14 évesen tettem 50 ccm-re 15és félévesen 125-ösre és két év gyakorlat után lhet menni nagyra! ami nekem hála istennek nem rég sikerült és jó tanulmányi eredményemért cserébe fater kipótolta lóvém behoztuk ezt a gépet.
Én ugy tudom, hogy 16-17 de inkább 17 évesen lehet letenni az A1et és utánna 2 év balesetmentes vezetés után az A-t Ha rögtön az A korlátlant akarja valaki akkor azt tavalyig 21 tavalytól 24 évesen lehet megtenni.
nekem tökéletes...
a számom 06705322189
csörrents rám, aztán küldöm a cimem sms ben---
üdv zo
Melyik bank?
"""17352""" itt egypélda ....lényeg kb e körül legyen ...köszi
amint látom komolyan érdekel,amikor van idöd jösz...üdv
valahogy én mindig itthon leszek mostanság
nézd 17ezer pár száz az úgy jó lenne és még tudod az enyém 300 as óra a tiéd is az,nem gond ha át ledezted ilyenek nem problémák a biztositónál....
ha jónnél úgy jössz hogylegyen idö másra is meg kérhetlek?-ha nem az sem gond
üdv
Nem mintha számitott volna valamit is,a pálcika tologatás,meg omega körözgetés!De regebben ha idö elött nagy A-t akart az ember,kellett a PÁV minösités!
Bár én sok "B" kategoriásnak is elöirnám a PÁV-ot,mint nekünk "nagy autosoknak".Szörnyi milyen alap dolgokat nem tudnak!
meg tudom milyen szar mert versenymiatt én is töltöttem egy
két nyarat korházban
PÁV minősítés már nincs! Már nekem sem kellett!
Én ugy tudom, hogy 16-17 de inkább 17 évesen lehet letenni az A1et és utánna 2 év balesetmentes vezetés után az A-t Ha rögtön az A korlátlant akarja valaki akkor azt tavalyig 21 tavalytól 24 évesen lehet megtenni.