Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát de látod ha félre állsz megfognak a zsaruk mert összetévesztenek a sok busás huligánnal akik nem tartják be az 50es meg a 90es korlátot hihetetlen milyen emberek vannak .
Na ugye! Szenvedjek én?
Minek? NO PROBLEMO!
Valóban a 600-as gixerel nem mentem sokat mivel nagybátyámé és hát ő sjna nem tudja hajtani nekem meg melett a jogsim és hála istennek odaadta aminek nagyon örültem igaz hogy hirtelen a az rs után nagynak tünt de gyhétnyi motorozás után auzt mondatm hogy állati jó és hogy még még tehát nagybáttyám lábáról levették a gipszet 18 -at meglett kaptam lóvét az életbire meg az rs ára fater egy picit mmegpótolt és lett ez de azért vigyázok és nagyon figyelek észnél kjell lenni már ennél a gépezetnél,de nagyon köszi óvó szavaidat remélem nem lesz semmi gond!jó mocizást és széles utat viszont kívánom!
hát mono-mono!ugyis két füled van! . amúgy én 90kmen keresztül bírtam a headsetet majd elraktam a francba mert szarrá nyomta a fülem de hátha te sikerrel jársz
2telefonra Zéé? Nem vagyok én lemezlovas! , ,
Rakhatnál fel már képeket Kisfönök az adatlapodra! Lehet,hogy Téged keresnek,nem is engem,ha kék-ezüst busmanod van! ,
használj headset-et
Nem megállítottak! Én álltam félre,mert viccahívtam Fistvánt,osztán gyüttek!
bezzeg engem nem állitanak meg endrén:_))))
Köccönöm!
Hévízen!
Tegnap lekaptak,pont Fistvánnal beszéltem telón,és félreálltam....jöttek....maradtam.....elmagyaráztam,hogy nem én vagyok a szentendrein száguldozó fickó ,mert én nem érek rá száguldozni,mert sok a melóm,és,hogy nem fogok 50pénzt szétfúrni,hogy látható legyen a rendszámom,most lett kész,kis türelmet kértem az új rendszámtáblatartóra...
Jófejek voltak,és korrektek!
Megláttalak!
Ez szabálytalan!
Ha megállittalak,ez nálam 20.000Ft.
Amugy jooool néz ki!
K.benji,
írtad hogy 600gixxer után ültél a hayára. Ez többedmagamnak feltűnt, ugyanis nemrég még az RSel nyomtad, azt nem rég adtad el (hisz nem rég a hirdetés még fenn volt).
Azóta a 600as gixxernek semmi nyoma nem volt (adatlapodon sem!) Kérdem én, mennyit mentél az ominózus fehér holló 600 gixxerrel? az RS meg a busa között egy hónapot? végül is az már tök sok rutin meg minden :)
No mind1, mi jót akarunk, de szerintünk nagy ugrás volt a Haya, azt leszámítva hogy részben az irígység is beszél belőlem. Sok lesz az, de ne legyen igazam! Vigyázz magadra, és remélem soksok év múlva is ezt a komoly fejet fogod vágni a motorod mellett egyben!
széles utat!
Tyt
MR!
Nem semmi lett, egyszer menjünk sötétben is mert ezt élőben is látnom kell!
Egy egész oldali....
Tittelett! ilyen lett.....oszt gyün a belső sárvédő
Inkább dolgozzál!
10 kor indulok!
Sziasztok! Menyus! Ha mész ma Zoo-hoz, akkor szólj légyszi, mert én is mennék!
Benji!

Még annyival pótolnám ki Haya szavait, hogy ha másként nem megy, kérd meg édesapád, hogy segítsen be egy jó felszerelés megvásárlásába, mert farmerban és tornacipőben motorozni nem éppen bölcs dolog... semmilyen motoron sem, nemhogy egy Busán!

Csak okosan...
Ez az egyik! Ezzel egyet értek! Viszont sajnos, vagy nem sajnos, de vannak olyan emberek is akiknek nem nőtt be a feje lágyuk, és x évese is belemennek a lehetetlenbe, és ebből is elég csúnya vége van... Elmondhatom, hogy magyarországon szerintem a motoros társadalom elég nagy, és annak ellenére, hogy egy pici szelete tartozik ebbe a kategóriába, aki alá soha nem adnék motort, vagy kötelezném a forgalom elől elzárt területre, vagy vmi csoportos összefogás kellene szervezeten belül (motorosok), mert ha nem, amit írtad, a többségre hárítják a dolgokat, és általánosítás lesz!

Azt aláírom, hogy mindenki követhet el hibákat, ezt nevezzük tanulóévnek! Nekem is volt, én is csináltam hülyeségeket, DEE ezt én kis géppel szerzetem, nagyobb problémák nélkül! Egy biztos, nekem senki ne magyarázza meg, ha vki nagy kategóriát ugrik, ő azt élvezni fogja...és ha nem élvezi, akkor minek vette, gurulgatásnak, vagy menőzésnek! És innen jön a probléma...

A másik ami biztos, mindíg is voltak hülyék, vannak és lesznek is, ez ellen nagyon nem lehet tenni, egy vmit lehet, hogy mi lépjünk vmit a dologba. Motorozásoknál mondani, talán ezt nem kéne, meg elég kockázatos, talán a motorosok egymásra hallgatnak, talán nem...

Mindenkinek kitartást, a következő hosszú téli pihi végett!
sziasztok más!
néztem a tv-pont ma,elöre is ki jelentem ne értsetek félre,nagyon is eggyütt érzek azzal a motoros hölgyel akinek a férje elhunyt,és most a média betyár módon csámcsog!
azt találom furcsának hogy szerintem azóta nap mint nap történhetett csúnya baleset,és azokkal miért nem foglalkoznak?,csak hozzá csatolják statisztikai adatnak a dologhoz...
a lényeg a következö hiába parodizálják ki azt a gyereket aki miatt meg történt a dolog ,mi is valahogy úgy szeretjük motorjainkat!,mi is fel rakjuk eredményeinket! amiket el értünk,abszolult nem jó szemmel néztem a mai müsort,és az orrom nem csal az ilyesmihez,mert nagyon fel akarják korbácsolni a motoros társadalom ellenn a népet minél nagyobb hatalmuk legyen ellenünk,már adták az ivet hogy lépcsös jogsi,de vagy 4 lépcsöben,ez tudjátok mit jelent a fogyasztó oldalról--még több pénzt akarnak,vizsgákra stb...-és higgyétek el ez a tetü kormány erre rá fog rabolni...
sajnos látható hogy igen valami ilyesmi kellene,de ez szerintem szülök dolga lenne hogy ne ültessék fel a kölköket rögtön nagy motorokra,hanem csirától kissebbeket adni nekik...nem """pár év múlva úgy is megkapod a nagyot várjunk még"""
szóval azért hogy 1 -2 csíra nem tudja hol húzhatja, és hogy hol nem, nehogy a nagy tömeg fizessen!
erre figyeljetek oda többen is....
ez szerény véleményem a dologról lesz ami lesz lehet érte kövezni...
Figyelj öreg, kérd meg apucit vegyen neked egy simsont, az nem fog elkaparni! Imádom az ilyeneket, csak nehogy visszanyaljon a fagyi!

Szép Estét Busások!
köszi .