Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szar meló lehetett Holnap Mátra?
Jóvan na...a szart is el kell pucolnia valakinek.
Csak kár,hogy a pöcegödör tisztítás után kaptak le
Tisztára mint a Brad Pitt
Sejtegettem,hogy így van Holnap mátra?
Amikor nem motorozom igy nézek ki...hétköznap
Nem vagyok kopasz, csak kinyirattam a frufrumat a szememből, hogy jobban lássak amiko rohadtnagyot döntök...
Holnap megyünk a Mátrába!Fél 10 körül találkozunk a XVIII Gilice tér 50 (suzuki bolt elött) 10 körül indulás!Akit érdekel jöjön el!
Szóval!

Vki pályázni vas-nap?!?

Nem rossz mondjuk nekem az a bajom a mostani évjárattal is hogy túl egyhangú egyszínű kékben!

Bár ez a szín klasszisokkal jobb csak hát ez meg nem európai!

A Rajzos szerintem szebb!

A két színű!

De szépek a Yoshi tri-oval-ok....már az enyémen is van csak azok oválok...de a hangja utánohatatlan!

A Tasla
te vagy az a kopasz!?
Pihegés osztrákiában...az a sok marha csikk meg szemét az utakon...meg kátyúúú..pfffff
Ez meg itt a z én feleségem...(Mr. után szabadon )
Nemáá 16 évesen meg válnak mi?
Bazzeeeeg...megnősült a kisfiam...
Teccik
Szasztok!

Én sem hallotam a feketéről még...mellesleg a tamáséknak a Full-Gas-ban már van B-King tesztmotorjuk...mellesleg abban már kiprószálható a Haya erőforrás!

Ki jön Vasárnap az Euro-Ring-re busával...rajtunk kívül?!?

A Tasla
A hivatalos neve : Phantom Grey/ Black és állítólag csak ez jön be az idén, remélem jön azért narancs is!
Akkor az ott a képen milyen? :)
Amúgy a Power-Cityben azt mondták, hogy fekete, kék, fehér ill narancs-feketében lesz.
Egy hét múlva kiderül az igazság a nagy zizi- busa ügyben
Ronda és finom !

Gószt ! Feketében nincs csak szürke/ fekete, kék/ fekete, narancs/ fekete, fehér
Ebben a színben jó, hogy randa. :)
Feketében viszont vesszedelmesen tetszik. Nemsoká nálunk is hozzák belőle a tesztmotort.
A B-King már itt van csak azt még nem volt időm kipróbálni.
Tényleg randa!
Biztos,hogy szedegeti a patáit,de tény,hogy randa!
Akkó abbol kis Haya lesz!
Ezt a ronda farrészt sosem tudnám megszokni. Egyedül a műszerfal az, ami minden kritika nélkül tetszik