Nagyon megijedtem hogy első lánckerék-szimmering vagy a blokkból dől valahonnan...Hál' istennek úgy néz ki,kuplungolaj szivárgott,nem motorból származott a nedű.
István említette hogy nálad előfordult a kihajtásnál ez a probléma. Egy ezer forintos vacak mekkora szívást tud okozni basszus...
Ráadásul a blokk felőli zörgés az olajfolyással együtt jelentkezett,gondolhatod majd' szívrohamot kaptam,mi lehet...
Előbbiről kiderült hogy az eredetileg hiányzó,majd általam pótolt gagyi,nem oda való rugók nyúltak meg a rendszer leömlők utáni részén,és ez tévesztett meg engem és mindenkit aki meghallgatta.
Volt megkönnyebbülés.
Na, ma már én is elmondhatom magamról, hogy kimotoroztam a Busát, vagy legalábbis az összes benzint belőle. Szegény apámnak kellett utánam hoznia egy kis éltető nedűt. Erősítsetek meg, hogy ez kimotorozásnak számít!
2002-ben vettem a busmanom! 2003 év végére kimotoroztam! Mindent kihoztam belőle amit lehetett! Mára már 1 fostalicskának tartom, mert már nem tud ujat mutatni! El is adom! Kinek kell?
István említette hogy nálad előfordult a kihajtásnál ez a probléma. Egy ezer forintos vacak mekkora szívást tud okozni basszus...
Ráadásul a blokk felőli zörgés az olajfolyással együtt jelentkezett,gondolhatod majd' szívrohamot kaptam,mi lehet...
Előbbiről kiderült hogy az eredetileg hiányzó,majd általam pótolt gagyi,nem oda való rugók nyúltak meg a rendszer leömlők utáni részén,és ez tévesztett meg engem és mindenkit aki meghallgatta.
Volt megkönnyebbülés.
Bár én akkor egy centivel magasabb vagyok!187
Valamire majd csak jo lessz!Mert ugye motorozásra ......!
Én nagyot cumiztam a szimeringgel...egy hónapig nem volt motorom..........
Boldog névnapot!
Mr.+Mr.-né
Köszönöm szépen hogy szólsz,de úgy néz ki hogy Gábor tud nekem majd küldeni munkahengert,ha minden igaz talán deknit is.
Jóóóóóóreggelt mindenkinek!