Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk lehet jobban jártál volna, ha 7,5-est veszel, mert a kissé sűrűbb olaj jótékonyan hatott volna az alapvetően gyenge kirugózási csillapításra, de a gyári olaj viszkozitás értéke valóban 5w körüli.
ejnye andrix kolléga!hát nem szégyenled magad?egy fazer képpel jelentkezel be a busa topicba?
te animal?milyen fordulaton van az alapjáratod?
nekem is volt ilyen gondom,de csak addig,amig nem emeltem egy kicsit az alapj.ford.számot.
Szép estét!
az zsír
Nem, teljesen hibátlan...
Közönöm szépen.
Már szét is kaptam a motoromat, a fékbetét már cool bépében...
Vettem olajat a villaszárakba. 5w putoline. azt mondták, hogy ez jobb, mint a castrol.
Megérkezett a gempa az angol ürgéhez, azt mondta, összerak neked egy szett tárcsát, és pár napon belül küldi neked.
hát én is, eléggé megijesztett amikor leállt, na mondom fasza, rövid kis szezon volt
Azt hallottam a busa soha nem romlik el, nagyon strapabíró.
Nekem valahogy nem ez jön le.
Mindenesetre igyekszem az összes problémát megoldani aztán csak megembereli magát.
Neked rángat még?
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
Tittelet
szombat délelőtt ?
ja és tiszta várossal már 9.3at evett, most 7.5
szóval alakulgat
ÜDV
hát alakul szombaton túlóráztunk egy gyengét a barátommal az ac-n
majd rakok fel képet hétvégén mit varázsoltunk ki belőle, meg gyertyacsere volt, fokozatérzékelő tisztítás,végre rendesen műkszik a GIpro-m
A kérdésedre válaszolva, nem az alapjáratom még mindig hintázik egy kicsit, de már nem áll le
Jobb de nem tökéletes
Szia!

Jó már a motorod?
Jó estét mindenkinek!

István, megnéztem a videót, nagyon tetszik ez a széles szerpentines út, a minősége is nagyon jónak látszik...
ez brutális, igazi tehetség
nem tom, majd rákérdezek már...
pityu!mi van a féknyereg vásárlóddal?kell neki?
itt van a dekli, amit hirtelen találtam:
íbéj link
a nagyon sok piz.
Oké átadom
Majd mondjad neki, hogy vigyázzon az első pár fékezéskor, mert hidegen nem nagyon fog, de ha egyszer bemelegszik, utána már nem hűl vissza, még autópályán se, de érdemes pár kilométerenként egyet egyet ráfékezni.
De ez nem jó a régibe
2x 12
mibe kerül előre kompletten egy olyan brembo fékbetét?