Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ha lehet felhívnálak vagy írnék Neked email-t, mert ez itt már erősen offtopic, küldj légyszi valamilyen elérhetőséget akár ide: lajos.szabo@digikabel.hu

Köszi, Lajos
Háááááát!?
Lehet hogy praktikus,meg széltervezett,de szerintem rém ronda!
De ez csak az én véleményem!
volt ma valaki innen a MO Dunakeszi felhajtónál 19.15 körül?
Pont jöttem fel amikor elhúzott talán egy fekete aztán egy kóbászzsír mellettem, az elsőnek volt valami afférja egy autóssal
A felfogatása olyan mint a Hayabusáé, csak az átmérő 310 mm. H szerencséd van, le tudja gyártani a motorodhoz, ha gondolod beszélek vele szívesen.
Igen, pont ezt akartam írni, hogy az enyém nincs is a listában. Viszont az összes többi Suzukihoz van, bízom benne, ha az átmérő stimmel akkor a felfogatási pontoknak is stimmelniük kell. Egyelőre még azt vadászom, hogy mekkora átmérőjű tárcsa lehet benne, ezt még sehol nem találtam meg. Próbáltam megmérni, a keréktengely miatt nem egyszerű, de a 310mm-hez van a legközelebb
szép estét mindenkinek
Sőt még ahogy nézem, nincs is a te motorodhoz...
Itt minden infot megtalálsz.
A postaköltség a teljes szettnél 35 font, 2 első tárcsánál 30 font. Sajna a te motorodhoz nincs ajándék fékbetét...
Szia!

72.000Ft.

Nem néztem, az E betűt, a gyáriban van?

http://blackshadow-uk.com/defa...
Szia, mennyibe került ez a csomag mire ideért? E betű van rajta valahol?

Köszi, Lajos
Az nagyon jó!Természetesen a kevesebbet futott érdekelne,és persze az hogy deknivel együtt mit kérsz érte,mert ha lehetséges,inkább cserélném a mokkoltatás helyett...
20 000 km-es 6 000 Ft, vagy van egy 3 000 km-es ami 8 000 Ft
Jó napot Mindenkinek!
Az az igazság hogy picit kopottasnak tűnik a dugó és bár szimmering nélkül,de kottyanik benne...
Köszönöm hogy szólsz!Kompletten mi lenne az ára Gábor?
hali
ha érdekel van ilyen dobozaim
700 euro kicsit karcosak,ujra kell fényeztetni öket
corbin.com dobozok
speciálisan az elsö generációs busára valók,szélcsatornában tesztelték,hogy megfeleljen a busa légmozgásainak...
300 a moci meg sem mozdul ezekkel,észre sem veszed hogy ott vannak
üdv zoo
Van dekli is, munkahenger is, de te tudod!
Én is remélem hogy sor kerül rá,bár most egy legalább két hetes kényszerszünet van nálam sajnos.
Megrepedt a kuplungdeknim,és a szimmeringet is cserélnem kell a munkahengerben.Csak az másfél hét míg megjön és még nem tudom a dekni egyáltalán hegeszthető-e.
Rendesen rámjött a szívbaj miután belül végigfolyt az idomon és elöl szivárgott a tiszta (fék)olaj,különösen hogy a saját amatőr hülyeségem miatt zörgő,zakatoló hang kezdett jönni a blokk környékéről.
No ez hozzászolás!
Igen,ezt igy kell,illetve igy is lehet!
"Nem tehetem parancsnok! Nincs elég energiám!" (Ace Ventura)
Szombaton találkozzunk Egerben 11-kor, és én garantálok Neked, egy hosszabb túrát...
Az sajna nekem nem jó! Pitykmotor lesz Szentkirályszabadján motorkiállításokkal, tesztekkel. Szombatra egy hosszabb túrát szerveznénk. Persze ha van kedvetek gyertek vasárnap!
http://www.programturizmus.hu/...

Ha valakit érdekelne....
Egerbe kell mennem...
Esetleg vasárnap?
Esetleg jövő hét szombaton?