Nekem meg még annyi kérdésem lenne, hogy ehhez a teljes kimotorozáshoz hány kilométert kellett belerakni, mert nekem 60000 kilométer körül van a motoromban, de sajnos még nem tudom elmondani, hogy ki tudtam volna motorozni, pedig próbálkozom vele, igaz nem vagyok túl tehetséges, pályán 1szer jártam vele. Számomra a teljes kimotorozás valami olyasmit jelentene, hogy a dekli úgy leér, mint a Fiveurban motorján, meg az idomokról karcolódik le a fényezés, ilyesmik, nekem ez még messze van. Viszont fogyasztottam már el 75 kilométer alatt egy tele tank benzint úgy, hogy a tartalékjelző világítani kezdett, és 16 litert tudtam rátankolni ezen táv megtétele után, bár ez a kimotorozástól még messze áll. És érdekes módon nekem a keréken kb 185-190 pacis motor is tud meglepetéseket okozni,
Felesleges rögtön visszahúzódni, itt nagy gyerekek vannak, akik, ha játszanak is, manapság a tetteknek, tényeknek sokkal inkább 'hisznek', mint kicsi korukban pl. Andersen bácsinak. Idejöttél, mondtál pár okosat, ami felkeltette a figyelmet és érdeklődést valami konkrétabb után, de ahelyett, hogy kifejtenéd a véleményed, "balesetmentes motorozást" felkiáltással olaj?
"Minden alkalommal ha előveszem kihozom a maximumot a gépből most azon gondolkodom hogy tennem kellene egy turbót rá. "
Hány km-t mész el egy tankkal?
Kérdezték a szakszervizt is, meg mondták, hogy szívesen motoroznának egyet veled. Csak nem sértés?
Sziasztok
Elnézést a bepofátlankodásért, de mikor szoktatok menni Hringezni? Szeretnék már én is eljutni egy faxa kis pályázásra nagy vadak társaságában és kipróbálni, milyen lehet döntögetni szembe forgalom nélkül
repelikjozsef!
Nincs semmi baj, csak itt emberek 2 milliót költenek a 3 milliós motorjukra hogy plusz 35-40 lovat találjanak, neked meg alapból 45 lóval több van benne, ez enyhén szólva túlzás. De van egy egyszerű módszer, gyere el velünk egyszer gurulni, vagy Hringezni és minden kiderül.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását a témához. Ti biztosan többet tudtok a Busáról. Balesetmentes motorozást mindenkinek! (Azért a véleményem fent tartom!)
Remélem, hogy élőben is láthatod, ha máskor is összefutunk a Balaton környékén...