Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne turbót vegyél rá hanem új lánckereket. -1,+2 és egyből 40Le-vel erősebbnek érzed.
Hűűűű ha akkor ezt elég jól sikerült megtuningolni
A többiek el is bujhatnak mögötted
http://www.agomotors.hu/websho...
Hol csináltattad ?
Kb 8éves koromtól motorozom.A tavalyi évben megvettem álmaim motorját egy Hayabusát. A hozzáértők 90%-a lebeszélt volna róla,mondván nagyon erős gyors és veszélyes. Amikor megvettem észben tartottam mit is hallottam a Busárol óvatosan indultam mert azt vártam mikor ugrik ki alólam. De nem ez történt ez a jószág egy kezes bárány és semmilyen jelző nem igaz abból amit mondanak róla. Minden alkalommal ha előveszem kihozom a maximumot a gépből most azon gondolkodom hogy tennem kellene egy turbót rá. Már azt hiszem kinőttem, jelenleg 220le-re tuningolták szakszervizben. Ezzel a hozzászólásommal csak azoknak az embereknek szeretném letörni a csiráját akik rém híreket terjesztenek a Busáról. Ők soha nem ültek ilyen vagy ehez hasonló motoron csak a szájukkal vagy ha mégis akkor amatőrök és szeretnének nagyot mondani. Üdv: Dotka
hát 1200-on volt onnan esett le 950-1000re és leállt.
Most olyan 1400re feltekertük és azóta nem állt le.
De alapjáraton hallani a járásán h néha "akadozik" egyet.
hát ja 2001 akármikori, tényleg elhanyagolta az elődöm, én viszont igyekszem patentre megcsinálni.
Mondjuk egyszer csak a végére érek, meg télen szétkapom majd darabokra és komolyan átnézek rajta mindent.
Mr
oké remélem az időjárás is megembereli magát
Animal!
Aha!
hali,
amint látom neked egy 2000 es model van
nos idö is elmúlt már rendesen azóta,és kitudja hogyan tárolták,hogyan használták,hogyan szervizelték.
itt vannak emberek akik 40-60 ezreket simán bele sétáltatnak a mociba,és szervizen kivül sokmindenre nem költenek!
de ha bármilyen gépet veszel ezt rá kell költeni,és ezeket szokták elsunnyogni az emberkék,ebböl adódnak a késöbbi gondok...
szerinted ki veteti le 22 ezernél az injektor sort kitisztittatni,250 euro egy iylen malör,,most tiztitod ki te,meg a gondok.
pedig ezek mind elö vannak irva,mit kell csinálni vele,és mikor.
üdv zoo
köszi a multkori linket
r17.hu
már meg is vettem a nyárra való micsi pilot 2 tc gumát hátra 150 euro atszamitva ,itt kb 250
az olaj is jön.
üdv zoo
Szép napot mindenkinek!

Ezt a kemény elejét én azóta tapasztalom, amióta Dunlop GP van fent. Teljesen más minden tőle!
csupa finomságok!
van itt koktél,meg egy kis rágcsálni való is
szép napot ide is!
Egy jó állapotú gyári futóművel nincsenek ilyen gondok, valamivel esetleg ki is lehetne mosatni, de ehhez inkább szakértő segítségét kellene igénybe venni. Hívd fel ezt a számot esetleg, konkrétan nem ismerem az arcot, de futóműves kérdésekben ő elég komoly tekintélynek számít, a gsxrfans-on találtam, Golyónak hívják: (Pannon) 468negyvennyolc60
Nekem az a bajom, hogy nagyon kemény a az leje a motornak, nem csillapítja még a pici úthibakat sem "rendesen", pedig teljesen felpuhítottam a nyomócsillapítást.
Valamint olyan darbosan megy össze, amikor összenyomom, mintha egy picit ragadna, godolom a régi olaj miatt.
Persze az is lehet, hogy én szeretnék többet, mint ez a futómú tud.
Te beteges vagy miért gondolod, hogy mindenki meg akar őlni, azért mert vastagon befútjam szilikonnal a fékbetéteket, amiket Neked adtam....

humm, na jó tényleg van okod félni tőlünk!
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!

Esetleg a szinkront is nézzétek meg. Hátha!
Jó estét Mindenkinek!
Legalább mi motorosok tartsunk össze, mármint ellened!
az is motor nem csak a busa!
mert te is meg akarsz ölni?
mit gondolsz miért javasoltam ezt az olajat a villádba?
na,ezt az infót én megfogadom.jövő héten villaolaj csere,ha minden jol jön ki..