Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha felhivtál volna,akkor elmondom hogy NE TEDD!
Én már két éve meghuztam ezt!De boldogit a tudat,hogy nem egyedül van ennyi eszem!
Én is küldtem a csávónak, de még nem válaszolt, jelzek, ha van valami.
ide is szép napot mindenkinek!
Jó estét Mindenkinek!
Küldtem a mailt.
jó dolog a szilikon, csak ne kelljen újrafesteni az így kezelt felületet, mert elég nehéz letakarítani, ahol egyszer is megjelent.
En is ezt a szert hasznalom, de a spray hajtogaza 1-2 dolgomat tonkrtetette. A borotvahabot majd kiprobalom. szerintem fiveurban is csak azert hasznalja, mert egyebkent megromlana!
tyü de nehéz belinkelni
SILICONE GLAZE� Autófényező
500 ml
A SILICONE GLAZE Autófényező nem hagyományos viaszbevonat, hanem tisztító- és fényezőszerek gondosan összeállított keveréke, ami kíméletesen távolítja el a régi fényezőszert anélkül, hogy az autó felületét károsítaná. 2492 Ft
(2990 Ft)
Kosárba rakok:
db-ot
Termékspecifikáció:

• Magas fényt és védelmet biztosít • Gondosan összeállított tisztító- és fényezõanyagok keveréke • A Multi-silicone formula ragyogó, kosztaszító fényt biztosít • Sokoldalú
• Segít megóvni az autó fényezését és hosszan tartó fényt biztosít • Az autót tisztítja és fényezi, anélkül, hogy a felületét megsértené. Kíméletes a metálszínû és az új autókon • Oldja a felszíni szennyezõdést, valamint a régi polírt és magasfényû védõbevonatot ad a karosszériának • Használható hajók, motorházak, berendezések, munkalapok, porcelánfelületek tisztítására és fényezésére
1. Mossa le és szárítsa meg az autót.
2. Használat elõtt jól rázza fel a tartályt.
3. Adagolja a fényezõszert nedves ruhára, és körkörös mozdulatokkal vigye fel egy kis területen.
4. Várjon, míg teljesen megszárad. Tiszta, puha ruhával fényesítse ki.

Javaslat: A SILICONE GLAZE Autófényezõt ne öntse közvetlenül a felületre. Mindig használjon tiszta ruhát a felvitelhez. Ne használja közvetlen napsütésben. Az erõsen oxidált festék nem jól veszi fel a fényezõszert. Ne alkalmazza ismételten két hónapon belül. Olvassa el figyelmesen a címkén lévõ elõírásokat.
hali,én is mindig szilikonoztam az elözö mocimat is,ezt is!
megfelelö távolságból,csak a permet érintse,mindenhova szoktam fújni,van kerülendö helyek.
Semmiképp sem közelebb mint 50cm! igen a hajtógáz,de ha elébe rakod a kezed a HIDEG miatt van fagyasztó hatása .pl pontba fújás,
Kerülendö környék:Markolat,kapcsolok,tank oldalai,ahol a lábaddal támasztasz,üllés,lábtartók,váltó,és a kerék Gumik oldala.
Ezeket is fontos néha lefújni permettel,rá törölni a gumi oldalára.
Ezeket csak is akkor fújom le ha hosszú hetekig hozzá sem nyúlok,de mielörtt karikázni megyek ismét lemosom a mocit,van automoso kefém kifejezetten erre a célra,autót másikkal mosom.
Amway Silicone glaze "Rolls Royce" van az elejen, polirozóval szoktam még áplolni mostanság,kipufogót,felnire -festékre rácsapódott lánc olajat, mindenrre jó,nagyon finoman nyúl hozzá és viaszos bevonat marad utánna,alulról mivel fehér a mocim nagyon szépen kifehéredik,a felcsapódó maszlag,ami rendesen be szokta fogni.
röviden igy szoktam tisztogatni.
http://www.ferenczifon.hu/uplo..." target="_blank">Amway Silicone glaze

üdv mindenkinek
Én meg borotva habbal szoktam bekenni, nagyon jól feláztatja a bogarakat, csak gondoltam elhasználom a műszerfal tisztítót
Jo napokat!
Ha adhatok egy jo tanacsot egy oreg rokanak, akkor ne fujd semmivel, mert a hajtogaz kitolhat veled. En szilikonzsirt kenek a kenyes (plexi, lampa, idom, gumik) reszekre, amit tiszta ronggyal eltuntetek. A hatas ugyanaz, es csak oda kerul ahova szeretnem.
Nem darabja!De már elkelt!
Okulás képen leírom, hogy tegnap lemostam a gépet és hogy a rengeteg bogárral bírjak, az amúgy is használaton kívüli autó műszerfal tisztítóval befújtam az egész motort.
A mosás ezek után gyerekjáték volt, nagyon könnyen le jött minden szennyeződés!
Ma elmentem egy rövid(100km) karikát, amely minden gázadására és minden fékezésére úgy csúszkáltam az ülésen ( gondolom szilikon tartalmú volt a műszerfal tisztító) hogy semmi élvezetet nem nyújtott a motorozás.
Most ülések leszedve és szappannal elmosva!
Ha a 2db 1 10es akkó kell
Tudom ez motoros forum!
Hátha érdekel valakit!Alig voltak használva,épp ezért feleslegessé váltak!Szinte ujak!
Ára:10.000Ft
Szép reggelt Mindenkinek!
Skyline? faszom kettő is.....
Az ide messze van!
Zilahon...
Hol van szar idő?
Jöhettél volna, bár nem voltam teljesen fogadóképes, péntek este ugyanis belázasodtam, azóta sem tudom, hogy mitől, mára jobban lettem, erre itt a sz@r idő, nem nagyon lehet motorozni
Köszönöm, akkor ezt nekem ki kell próbálnom...
Ha jó, akkor más is rendelet bátran...

Tegnap majdnem bekopogtattam hozzád, csak nem egyedül voltam, és a többiek nem bírják a hosszú utazást.
Kunmadár helyett inkább mentünk egy kariát. 550Km-t.
Az ürgének az ebay-en az elmúlt 12 hónapban 708 eladása volt és mindenki elégedett vele.