En is ezt a szert hasznalom, de a spray hajtogaza 1-2 dolgomat tonkrtetette. A borotvahabot majd kiprobalom. szerintem fiveurban is csak azert hasznalja, mert egyebkent megromlana!
tyü de nehéz belinkelni
SILICONE GLAZE� Autófényező
500 ml
A SILICONE GLAZE Autófényező nem hagyományos viaszbevonat, hanem tisztító- és fényezőszerek gondosan összeállított keveréke, ami kíméletesen távolítja el a régi fényezőszert anélkül, hogy az autó felületét károsítaná. 2492 Ft
(2990 Ft)
Kosárba rakok:
db-ot
Termékspecifikáció:
• Magas fényt és védelmet biztosít • Gondosan összeállított tisztító- és fényezõanyagok keveréke • A Multi-silicone formula ragyogó, kosztaszító fényt biztosít • Sokoldalú
• Segít megóvni az autó fényezését és hosszan tartó fényt biztosít • Az autót tisztítja és fényezi, anélkül, hogy a felületét megsértené. Kíméletes a metálszínû és az új autókon • Oldja a felszíni szennyezõdést, valamint a régi polírt és magasfényû védõbevonatot ad a karosszériának • Használható hajók, motorházak, berendezések, munkalapok, porcelánfelületek tisztítására és fényezésére
1. Mossa le és szárítsa meg az autót.
2. Használat elõtt jól rázza fel a tartályt.
3. Adagolja a fényezõszert nedves ruhára, és körkörös mozdulatokkal vigye fel egy kis területen.
4. Várjon, míg teljesen megszárad. Tiszta, puha ruhával fényesítse ki.
Javaslat: A SILICONE GLAZE Autófényezõt ne öntse közvetlenül a felületre. Mindig használjon tiszta ruhát a felvitelhez. Ne használja közvetlen napsütésben. Az erõsen oxidált festék nem jól veszi fel a fényezõszert. Ne alkalmazza ismételten két hónapon belül. Olvassa el figyelmesen a címkén lévõ elõírásokat.
hali,én is mindig szilikonoztam az elözö mocimat is,ezt is!
megfelelö távolságból,csak a permet érintse,mindenhova szoktam fújni,van kerülendö helyek.
Semmiképp sem közelebb mint 50cm! igen a hajtógáz,de ha elébe rakod a kezed a HIDEG miatt van fagyasztó hatása .pl pontba fújás,
Kerülendö környék:Markolat,kapcsolok,tank oldalai,ahol a lábaddal támasztasz,üllés,lábtartók,váltó,és a kerék Gumik oldala.
Ezeket is fontos néha lefújni permettel,rá törölni a gumi oldalára.
Ezeket csak is akkor fújom le ha hosszú hetekig hozzá sem nyúlok,de mielörtt karikázni megyek ismét lemosom a mocit,van automoso kefém kifejezetten erre a célra,autót másikkal mosom.
Amway Silicone glaze "Rolls Royce" van az elejen, polirozóval szoktam még áplolni mostanság,kipufogót,felnire -festékre rácsapódott lánc olajat, mindenrre jó,nagyon finoman nyúl hozzá és viaszos bevonat marad utánna,alulról mivel fehér a mocim nagyon szépen kifehéredik,a felcsapódó maszlag,ami rendesen be szokta fogni.
röviden igy szoktam tisztogatni. http://www.ferenczifon.hu/uplo..." target="_blank">Amway Silicone glaze
Jo napokat!
Ha adhatok egy jo tanacsot egy oreg rokanak, akkor ne fujd semmivel, mert a hajtogaz kitolhat veled. En szilikonzsirt kenek a kenyes (plexi, lampa, idom, gumik) reszekre, amit tiszta ronggyal eltuntetek. A hatas ugyanaz, es csak oda kerul ahova szeretnem.
Okulás képen leírom, hogy tegnap lemostam a gépet és hogy a rengeteg bogárral bírjak, az amúgy is használaton kívüli autó műszerfal tisztítóval befújtam az egész motort.
A mosás ezek után gyerekjáték volt, nagyon könnyen le jött minden szennyeződés!
Ma elmentem egy rövid(100km) karikát, amely minden gázadására és minden fékezésére úgy csúszkáltam az ülésen ( gondolom szilikon tartalmú volt a műszerfal tisztító) hogy semmi élvezetet nem nyújtott a motorozás.
Most ülések leszedve és szappannal elmosva!
Jöhettél volna, bár nem voltam teljesen fogadóképes, péntek este ugyanis belázasodtam, azóta sem tudom, hogy mitől, mára jobban lettem, erre itt a sz@r idő, nem nagyon lehet motorozni
Köszönöm, akkor ezt nekem ki kell próbálnom...
Ha jó, akkor más is rendelet bátran...
Tegnap majdnem bekopogtattam hozzád, csak nem egyedül voltam, és a többiek nem bírják a hosszú utazást.
Kunmadár helyett inkább mentünk egy kariát. 550Km-t.
Én már két éve meghuztam ezt!De boldogit a tudat,hogy nem egyedül van ennyi eszem!