2004-óta ülök a Sólyom nyergében,nem tartom magam Rossinak,de néhány apróságra azért felhívnám a figyelmedet!
Nemigazán hiszem,hogy ezt a mocit ki lehet motorozni!
Ha közúton,vagy autópályán kezded tépni neki,akkor is csak szakaszokban tudsz száguldani,és 1-2 -3 percnél többet nem tudsz folyamatos 300,vagy a fölötti sebességgel menni! /Ha csak le nem zárattad valamelyik autópályát magadnak?/
Kanyarokban Menyus a Sólyom lefektető!
Itt,ebben a topic-ban minden motoros közúton is peremig bekoptatja mindig a gumiját kivétel nélkül!Kitépte már mindenki a 300-at is,de nem írt olyat még senki sem,hogy kimotorozta a Busát!
Ez a motor folyamatosan meglepetésekkel szolgál!Itt egyikünk sem félt attól,hogy kiugrik alóla!
Ha valóban repülni akarsz Sólyom szárnyán,akkor tényleg tetess rá turbót,de akkor nem fogod tudni a földön tartani a mocit,csak kellő átalakítás után,/kb 1.5- 2 milla /de akkor a kanyarokat elfelejtheted!
Remélem,hogy semmi sértőt nem írtam,csak a száraz tényszerű adatokat!
Tanács: Tölsd ki az adatlapod!
Kívánok balesetmentes motorozást Neked aki túl van már a határokon! Állítólag.........
Ez csak természetes...
De sajnos még nem tudom felszereli, még nem kaptam vissza a telószárakat.
Megtudnád mondani, hogy a féktárcsát, és a féknyerget mekkora nyomatékkal kell lehúzni?
Tök zsír!
Nem fogja jobban enni a betétet ez a sok perforáció miatt?
Mondjuk a gumi is az tapad amelyik puha tehát kopik is mint állat.
Repelikjozsinak sztem meg elég lenne csak egy fényképet feltennie a SAJÁT hátsó gumijáról az mindent elárulna.
Az enyémről csak azért nem teszek közzé képet mert nem akarok közröhej tárgya lenni, viszont nem is arcoskodok a NAGYOKKAL
"Minden alkalommal ha előveszem kihozom a maximumot a gépből"
Talán ez a mondat verte ki legjobban a biztosítékot mindenkinél....
izlések,és izlések
nekem meg az nem tetszik mikor olyan vasketrec a motor segge
egy álom mocit körbe vasuti sinezik....
ha elkel tuti az uj corbinokat mevenném helyébe
olyan gyönyörü!
A nagyságot nem a motorokban mérik!
Hanem a tettekben!
Az Alföld!Az NAGY!
Gratula!
Szíííp lett!
Van elfekvőben kuplungpálca szimeringem,ha kell!?
Mizujs Földim?
A legutóbbi határmotorozás 600-700 ezer forintba került,és CSODA,HOGY ÉLETBEN VAGYUNK! .
2004-óta ülök a Sólyom nyergében,nem tartom magam Rossinak,de néhány apróságra azért felhívnám a figyelmedet!
Nemigazán hiszem,hogy ezt a mocit ki lehet motorozni!
Ha közúton,vagy autópályán kezded tépni neki,akkor is csak szakaszokban tudsz száguldani,és 1-2 -3 percnél többet nem tudsz folyamatos 300,vagy a fölötti sebességgel menni! /Ha csak le nem zárattad valamelyik autópályát magadnak?/
Kanyarokban Menyus a Sólyom lefektető!
Itt,ebben a topic-ban minden motoros közúton is peremig bekoptatja mindig a gumiját kivétel nélkül!Kitépte már mindenki a 300-at is,de nem írt olyat még senki sem,hogy kimotorozta a Busát!
Ez a motor folyamatosan meglepetésekkel szolgál!Itt egyikünk sem félt attól,hogy kiugrik alóla!
Ha valóban repülni akarsz Sólyom szárnyán,akkor tényleg tetess rá turbót,de akkor nem fogod tudni a földön tartani a mocit,csak kellő átalakítás után,/kb 1.5- 2 milla /de akkor a kanyarokat elfelejtheted!
Remélem,hogy semmi sértőt nem írtam,csak a száraz tényszerű adatokat!
Tanács: Tölsd ki az adatlapod!
Kívánok balesetmentes motorozást Neked aki túl van már a határokon! Állítólag.........
De sajnos még nem tudom felszereli, még nem kaptam vissza a telószárakat.
Megtudnád mondani, hogy a féktárcsát, és a féknyerget mekkora nyomatékkal kell lehúzni?
Nem fogja jobban enni a betétet ez a sok perforáció miatt?
Mondjuk a gumi is az tapad amelyik puha tehát kopik is mint állat.
Repelikjozsinak sztem meg elég lenne csak egy fényképet feltennie a SAJÁT hátsó gumijáról az mindent elárulna.
Az enyémről csak azért nem teszek közzé képet mert nem akarok közröhej tárgya lenni, viszont nem is arcoskodok a NAGYOKKAL
"Minden alkalommal ha előveszem kihozom a maximumot a gépből"
Talán ez a mondat verte ki legjobban a biztosítékot mindenkinél....
nekem meg az nem tetszik mikor olyan vasketrec a motor segge
egy álom mocit körbe vasuti sinezik....
ha elkel tuti az uj corbinokat mevenném helyébe
olyan gyönyörü!