Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De feltörtél banyeg Gratula
Hát szívesen biztosan, javulna a stílusom
A dőlésszög egy dolog de,szerintem Menyus tökéletessen ismeri az érintési és kigyorsítási pontokat is,inkább abban van a titok nyitja
Vagy nem?
Jól van na,de ezt le kellet ütni! Viszont örömmel jelentem hogy betörtünk a motorshow1-re http://www.motorshow1.hu/index...
Sajnálom haver
Remélem legközelebb te is jössz
Köszönöm
És vannak akik ezt "kirázzák" a kisujjukból
Na jó "azé" ilyen fotókat a suzukinak is nehezen sikerül összehozni
szerintem te mulya vagy repelikjozsef.aki ilyeneket ir,azzal valami baj van.vagy tényleg csak szimplán kamuzik.
és okulásként tényleg nézz egy pár menyus videót! (el sem hiszem,hogy ezt mondtam)
sajnos nem ez az oka.de hogy ki nyerne már nem tudjuk meg,ugyanis a hét végén már el is viszik..
Utána meg tudni kell szépen újra fényezni!
Melyik ringen voltál?Mert nem jellemző,hogy kanyarban elmennek mellettünk Ahol a kisebbek jók az a féktáv a 60-70 kg súly különbség miatt.A Busa nagyon stabil,és kiszámítható kanyarban csak tudni kell lefektetni
Jó estét mindenkinek!
Ha most azért akarod eladni,mert kifogytál a kifogásokból hogy ne kelljen velem megkűzdeni a 2esen
ne tedd
Azért ezzel is vitatkoznék egy kicsit!
"A ringen egy egyszerű 600-as GSX-R odavág"
szerintem nézd meg Menyus képeit,videoit,és okulj!Asszem tanulságos,arrol mit tud egy busa kanyarban,pályán!
Van igazságod öreg!
hű micsoda pezsgés lett egyből, ha másra nem is erre jó volt ez a "megabusa"

Mr
hát nem tudom erre mit mondjak, tanulókörnek ismerkedni egy kicsit sok lesz nem?
Valami kompromisszumos megoldást kéne találnunk, a te elgondolásodhoz én még kevés vagyok
Én arra is merek fogadni, hogy nincs 185 ló se
Ezt én is szeretném megnézni...
Én ajánlok egy fogadást, ha kész lesz a motorod: méressük le mindkettőnk gépét az AGOmotors padján, és aki veszít, az fizeti a másik mérését, én esetleg megpróbálom lebeszélni május 15-re a mérést, ha az jó lenne neked, mert akkor fenn leszek a motorommal.