Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van.
Most már kezd kialakulni a kép (ittam még egy kávét).
A komplett szett első, hátsó, betétekkel együtt 190?
Ha így van és tényleg olyan jó, akkor nagyon megéri.
Az EBC-re kaptam 120 e.FT-os ajánlatot, és csak az első...
igen, 200 fontért postázzák, betétekkel együtt, ha nem tetszik, 14 napon belül visszaküldheted és visszaadják a pénzt (persze postaköltség nélkül)
Szia!

Ez tetszik nekem, de sajnos az én stnya Angol tudásommal nem értem teljesen ezt az oldalt.
Mennyibe kerül itt az első szett? Ugye170? De ehez adják a betétet is?
Előrebocsátom, hogy nem tudom, hogy milyen minőség, de nemrégen én is hasonló problémával küzdöttem(aztán másként, de megoldódott ideiglenesen), és e-mail-eztem ezzel a bácsival, és elmondása szerint ugyanolyan anyagokból készült a tárcsája mint a Galfer vagy a Braking, az angol Hayabusa fórumon jó véleménnyel vannak a termékéről, sőt neki is Hayabusája van, és jelen pillanatban még egy készlet fékbetét is jár a tárcsákhoz, és nem mellékesen viszonylag jó az ára is és nem kínai termékről van szó:
Blackshadow
A postaköltség 30 font és kiválaszthatod, hogy arany vagy fekete színű legyen a tárcsa befogó része.
Sziasztok!

Féktárcsát szeretnék cserélni, szerintetek érdemes gyárit venni, vagy esetleg vanalami mást?
Néztem az EBC-t, nem tudom, hogy az milyen minőség, sajnos nem olcsó az biztos.
Citára valaki?
Jó a vasárnap!
Vasárnap reggel
holnap délután jön valaki a naszályra ugy 2-körül?
Sziasztok!
Most értünk haza Ausztriából,480 km-t gurultunk.Szerpentineztünk,tájat nézegettünk,túrázgattunk.Remekül sikerült,és épségben hazaértünk.

Fistván,köszönöm a tanácsot,a D211 nagyszerűen viselkedett az ominózus helyeken.Hatalmas élmény vele a kanyarvadászat.Csak csapattunk fel-le,oda-vissza,alig bírtuk abbahagyni.
Üdvözletem mindenkinek!
Tittelett!
semmi gond...........én sem integettem,elég tempósan haladtam...
Valszeg igazad van!
Jó utat, arrafelé!
Én is röffentem a vasat aztán irány foktő, holnap meg kunmadár.
Sajnos inkább nem megyek, mert rájöttem, hogy semmi értelme sincs a kb. 400 kilomézterből több mint 200-at minősíthetetlen állapotú úton motorozni, nem egy nagy öröm egy viszonylag kemény futóművel, eléggé fejenállós üléspozícióval így menni. inkább kimegyek Romániába, amerre én járok, jobbak az utak, lehet menni viszonylag bátran, bár tegnap 90 kilométer alatt 3 sebességmérő járművel találkoztam.
Megmondom őszintén nem emlékszem, de ezek szerint nem ismertelek meg vagy nem figyeltem.
Bocsi!
Sziasztok!
Szombaton Kunmadarasra jön valaki?
Bár, fórumra már addig nem tudok ránézni.
Feket663 remélem látni fogom a vasadat, ha ott leszel.
Hétvégére gumifákat mindenkinek
pont akkor
Jó estét Mindenkinek!

Mikor? Mert a 31-esen csak Szentmártonkáta és Nagykáta között jártam olyan fél3 körül...