Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FIGYELEM KORREKCIÓ!
A 2007.03.20.-ai,3618-as hozzászólást kiegészíteném!
Busacsabi,és Menyus érdeme,hogy letudom,és feltudom szerelni az órát!
Köszönöm!
Igen igen gyakorolj csak a versenyre!
Adok egy óra elönyt!
Ha kell....szívesen!
Hiszen mindig magamt kell felülmúlni,hogy jobbat nyújtsak,mint elötte!
Neked felmentésed lesz........csak motorozhatsz,ehetsz,ihatsz!:-)))))))Lesz szakács,legalább is annak nevezi magát!:-)))))))))

Ez ÓRIÁSI MARY!
"Benke"?Ismerem Redmary! Barátom!
Emelhetjüt a logarlécet!
Van szakácsod,vagy főzzek én?
Puszi!
Köszke Dodo!
Onnan jövök!
Nagyon kivan belezve Rosinante!
Igen,igen,igen Gabi!
Ha minden szuper,akkor pénteken már a seggem alatt lesz!
És kérem tessenek vigyázni az utakon...mert gyövök!
Hát igen napközben minden sarkon elkérik a korongokat,most ez a divat.
Meghívó
Kedves Motoros barátom! Felhívom figyelmét .2007.04.07.de:? Szeged Damjanich u 9 Mister Szakács kontra ? főzőcske lesz!
Szeretettel meghívom Őnt és népes,kedves családját e nemes társasági összejövettelre!
Szeretném ha megjelenésével emelné a színvonalat,megtisztelőnek venném ha meghívásom elfogadná!
Megjelenés:Az alkalomhoz illő bőr vagy bármely motoros szerkó
Érkezés:Két keréken vagy gyalologosan
Utazástérités:A mivel Őn és népes családja igen messze lakik a helyszintől,igy vissza térítjük az utzási költséget
Megjegyzés:Az őn Szeged környéki ismeretét és motorozási tudását szeretném igénybe venni
Tisztelettel:"Benzintyúkanyó"
Igen ,,,,,,,azt hiszem a Mister Szakács pörijért,már nem lehet überelni......arra gondoltam szólók Lacibácsnak :-))))))))))))))Ha nem lesz finom,akkor zsíros kenyér ,lilahagyma.........
Szia dodo

Én itthon vagyok,de sateliten menetközben is birnék irogatni.Csak laptop kérdése.Mostanában birok éjszakai müszakot csinállni(rendesen utálom) de ez van.Ilyenkor legalább a rend örei se csesztetik a kamionosokat.
Milka te is otthon,vagy menet közben irogatsz.
Milka1!
Ha nem számol velem ÉN SZÁMOLOK VELE!
Nálam az mindegy.Ugy szeretem hogy galuskával,és tejfeles ubisalival.A pörkölt csak ráadás.De vigyázz,mert Mister elég magasra tette a lécet.
Fiverban

Nem látlak feliratkozva,biztos hogy számol veled Redmary?
Én is megnéztem,államat felvettem a földröl.Bárcsak minnél több ilyen vagány lány lenne.
sziasztok,na ez a beszéd Mr ülj oda a motorod mellé míg el nem készül, Moo73 a Parillánál CHT láncszett 25 körül van a lánc RK.
Moo73!
Az adatlapod / + fénykép/ valódi, mert ha igen minden tiszteletem a tiéd!
Mr!
Én már idegesebb voltam mint te, de mostmár tudom a héten kész lesz Rosinante!
GYEREKEK!
MEGJÖTT!
I"love HAYABUSA !
Esetleg 1 jó kis halászlé?
Rendben csendben:-)))),,,,,,,,,,,de még is milyen......marha,sertéskörmoscsülkös,csirkés,gombás,zúzás...
.......?Hm...........Pusza
Köszönöm.