Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Redmary! Köszönjük a meghívást! Feliratkoznék a listára! Attila + Gabriella.
Ugyan már... Részemről a szerencse.
Túra !2007.04.07.-én Redmary
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-né

5) dodo+Ancsa
6)Menyus+Gabyca
7)LACI 75+75-né
viszont kívánom
Jaajjjjj!
Túra !2007.04.07.-én Redmary
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-né

5) dodo+Ancsa
6)Menyus+Gabyca
Szia!
Én köszke az iwiw-et!
Ezt nektek kedves fórumozók!
Zoohayabusa! Megkaptam a lemezt, köszönet érte!
Tura

Elnézést hogy kezdö forumozoként(ezen a forumon)szervezkedek,de valami konkrétumot,meg valami arculatot kéne adni ennek a Szegedi turának.
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mindjuk M-5-ös kivezetöjénél Tesco parkolo 8.00 kor.2007.04.07.-én

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velün
1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-né

5) dodo+Ancsa
Szivesen...nekifutok mégegyszer Dodo!
Mr,köszi a javítást.
na vaze erről is lemaradok családi+baráti kirándulás a Mátrába ......... nem adom fel majd legközelebb jó mulatást nektek!
Tura

Elnézést hogy kezdö forumozoként(ezen a forumon)szervezkedek,de valami konkrétumot,meg valami arculatot kéne adni ennek a Szegedi turának.
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mindjuk M-5-ös kivezetöjénél Tesco parkolo 8.00 kor.2007.04.07.-én

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velün
1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-né

5) dodo+Ancsa
Tura

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk.

1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-

5) dodo+Ancsa
Tura

1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
4)Mr.+Mr-
üdv!
köszi a jókívánságokat a zsák Sanyinál maradt a meleggel együtt rajta leverhetitek

Ramses ugyanígy gondolkodik!Köszke!
Hidd el,hogy kenyérre lehet kenni...olyan szelíd!
Milka!MERSZ-re nem lehet fel iratkozni!Időben kell oda érni!
Tura

1)Milka+Milkáné
2)Zsolt
3)Zsozy+Tündi
Szia Mister

Igen nagy vagány.Bocsi hogy bejelölt,de szentül meg van rola gyözödve,aki nekem ismerösöm(barátom) az nelki is.Még kicsi nehéz neki megmagyarázni hogy ez nemigazán igy van.
Köszke Milka!
A kis Milka Tücsök jól nyomja!Mán mocizik?
A Milka nem esik messze a Milkától!
Én is probálkoztam, de csak a 3.ik lettem Marcsi mi is megyünk.

Sebaj Bubesz!
Az a fő,hogy a plekó elment!
Mr.+Mr-né jönne!
Az mégegy Busa!