Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.gi-pro.net/ Hajnóczi Levente 06709440415 A kijelző pontos elérési útvonala!
Köszi szépen.
Nem tudom a címet!06709440415 Healtech Fel hívod be mondod a címed és már küldik is utánvéttel!
Jó ár.
Elküdenéd nekem mailben a címet ahonnan rendelted?
14500Ft nagyon egyszerű az installálás 1 csati közé kell dugni!
Az elég jó. Mennyibe került? Nehéz beszerelni?
Csütörtökön rendeltem és tegnap jött meg!
csáó menyus,

Állat a kijelződ. MEnnyi idő alatt küldik meg?
Jó reggelt!Köszi fistván a közreműködést Meg jött
Jó reggelt mindenkinek
kykee nem akarom el rontani a kedved,de én is hozzá szeretnék jutni 1 olyan oklevélhez idén julius 24 én le jár az 1 év ,és a km óra állást be diktálom majd akkor is,most tartok 13100-ál julius ban vissza térünk rá okés?
de hozzá teszem nem az lenne a szenvedéjem hogy meg übereljelek,,,,
csak 1 a titka mindig a seggem rajta van és gurulok vele nah meg ez csak 1 vadász sólyom,aztán lesz ami lesz....
idemenekültééééé,teeee?
ment ma három busa a váczi úton kifelé olyan fél három körül. Nagyon durva volt a hangjuk....innen volt valaki?
Ez egy tényleg gyönyörü videó!
Sziasztok.
Nekem a Banditra a sportdobot és a csövet a Finster Csabi csinálta Cegléden, ők e kipufogó tartó bilincset egyszerű kór lemezből vágták ki kb. 3 cm. szélességben 2mm.-es lemezbő.
A két végét felfelé megtörték 30 fokban és egyszerűen ráhajtották a kipufogó méretű sablonra, majd a kifuffal érintkező belső felére fékony klingerit lemezből ragasztott rá csíkot és a bilincsalól kilógó darabot szikével körben levágta. Én a klingerit lemezt csapágyboltban veszem nekem bevált és az biztos, hogy nem ég meg. LACI 75
Szívmelengető video van itt a sportmotoron! http://www.sportmotor.hu/motor...
Isteni ötlet! Mindíg az ilyen Mac Gyver ötleteket szeretem!
Én az De inkább csöves mint műszakihajnalka
Látszik hogy te "csöves" vagy.
100-as Csőbilics!Fűtés szerelvény üzletben kapsz!Pont ilyen peremes gumi van benne
Az üveg- vagy kőzetgyapot jó hőszigetelő, nincs ott több sosem 51-60 foknál, nyugodtan mehet oda sima gumi.
Igen a bicigli belsőt más is ajánlotta! Bár tegnap igen megráncigáltam a bajszát (gyorsulási versenyt rendeztünk, a barátom ZX12 és a madaram) és nem lett forró a dob, tehát nem kell aggódni!
Tavaj volt slick hátul, nagyon bejött, de nem fogom használni utcán! Sajna köztes megoldás nincs! Csak az ha vesz az ember egy pályagépet, mint Meki! :)
Cool13!

Csináltam régebben én is egy szép kis dobot, én simán vágtam alá lágy tömítésgumit, talán 1,5-2mm-eset. Egy tipp: bicikli belső. Pár száz forintos, és kivághatod belőle.
Hát ja...Ering elég csúszós. Ha Hungaroring minőségű aszfalt lenne ott, akkor az ideális lenne nekem. Vagy a Hringen ne lenne annyi barom. Mikor legutóbb voltam jól elvette két mókus a kedvemet. A Profikkal nem volt gond, azok szépen kikerültek, de volt pár "félprofi", aki azt hitte, hogy már nagyon keni, csak elnézte a féktávot és kinyomott kanyarban a pályáról. A második után tele lett a hócipőm. Sajnos az 50 fő helyett gyakran felengednek sokkal többet és elég ha van fent olyan aki nem ismeri a korlátait és bajt csinál neked. Haverom pár hónapos cbr 1000rr-je is így járt, a célegyenes végén elnézte valaki a féktávot és kilökte. Most lakásfelújítok, viszi a lóvét, de ha sikerül eladnom a másik busámat, valszeg veszek egy kissé sérült 600-as gikszert, és akkor nem kell féltegetnem pályán a hayát, amúgysem pályára találták ki.

Igazából az izgatna, hogy valóban segít-e a fordulékonyságon egy pályagumi. Cimbi felajánlotta, hogy ad egy 1 versenyt futott pályagumi garniturát, aztán kipróbálhatom. Csak az a baj, hogyha be is jön, akkor sem használhatok folyton pályagumit, mert egy hosszabb túra alatt vászonig kopik :-) Csak-csak egy pályázós moci lenne a jó megoldás :-)