Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem gond majd vágok alá szép gumicsíkot! Kaptam egy ,ott minden féle méretben és felhasználási területre kapható gumi, majd veszek egy kis darabot 1mm-es ből, oszt csók.
Nagyon szívesen!Sajna,hogy csak bilincs-gumi kombinációval adják...
Mondjuk az Ering amúgy is egy kicsit csúszkálós, (aszfalt minőség finom) szerintem oda külön meg kell találni a megfelelő nyomást! Esetleg ha azt akarod hogy fordulékonyabb legyen, akkor a telókat feljebb kell engedni a kiflikben, addig amíg el nem éri azt amin a busa felirat van, kb 4mm-t.
Kösz Mr a telefont!
Halihóóóóóóó!
Van valaki az ÉTERBEN?
Busacsabi, illetve busával pályázók!

Lenne egy kérdésem, mert látom van aki pályára is viszi a busát. Én is voltam vele E-ringen és voltak gondjaim. Olvastam Busacsabitól, hogy néhány módosítás kell a busához pályára. Nekem első gondom a gumival volt. A régebbi motoromnál jó volt a pályához belőtt 2.0 bar környéki guminyomás, mert ha bemelegedett, akkor pont jó volt. Busához is ennyit mondtak, de két bárral a fel sem mentem a pályára, mert rendesen lapos volt a gumi és kacsázott összevissza. Raktam bele 2,3 körül, ezzel mentem egy kicsit, de csúszkált kanyarban és fékezéskor is járt az eleje. Beleraktam ezután 2,5 bar-t, azzal már jónak tűnt, de 20 perc alatt kékre sült a gumik széle (túlmelegedett). Pedig nem is rossz gummák vannak rajta: Pirelli Diablo Corsa. És nem is tudtam valami gyors lenni.
Egyik motorversenyző cimbim mondta, hogy ki kéne próbálnom pályagumival, szerinte azzal máshogy fog viselkedni a busa, fordulékonyabb lesz.
Nektek mi a tapasztalatotok: guminyomás, gumi fajta, illetve bármi más, ami a pályán segít bírkózni a busával?

Thanx!
Majd az orra alá dugom a függetlenségi nyilatkozatot.
Lehet nem tudja a főnököd,hogy a függetlenségi háborút már meg vívták és az összes rabszolgát fel szabadították
Sajnos.

De már 1 rohadt hónapja.
Jó reggelt!Esküdj hogy ma is dolgozol!?
Jó reggelt.
Jó reggelt
Mindenkinek Jó Reggelt!
!Mihail!
Vazze!Szabadnapos vagyok..Kimegyek Nagykovácsiba!
Ez is igaz! Szar is lenne a napom,ha nem beszélnénk!
Szevasztok!
Segitség kéne ,szükségem lenne egy tankra,injektoroshoz.Ha valaki tud ilyet elfogadható áron,légyszi üzenjen a motordoktor@freemailre
Köszi
Most mé mondod?
Szoktam néha,de minek mikor szinte inden nap beszélünk?
Téged ismerve... május 40-ben?
írígykedsz mami?
majd egyszer írok neked is!
Ti leveleztek? Húúúúúúúúúú.......
olvastam Mr. köszi!
hát mit szépítsem,ez az igazság,ismersz!
Értettem!
Láttam ,de nem kellett volna,kicsit beteg a tag,szóra sem érdemes! (er5re vonatkoztatóan.)