Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyvan valóban nem mindenre van akció
Ez most volt napi akcioban. Nem valostinu hogy olcsobb lesz.
okééé :) Köszi :D
jha ez engem is érdekelne... :) Fehérben :P
Szia.
Nem tudnád megkérdezni, hogy ezt miennyibe adnák kedvezménnyel?
fasza olaj a 7100, meg a Motul úgy alapjában véve jó. Megírom facén, hogy minnyibe megy a Repsol.
szerintem ugy is el fogadják nekem az a lényeg hogy minél többet vásároljak és annál több százalékot engednek jó pár éve csak ott vásárolok,és a cimborák is,a nevembe
:D Az a gáz hogy ha vásárolok akkor neten :D Úgy meg elég hihetetlen hogy mondom a neved :D :D
nekem is shox kesztüm van már 3 éve birja ha ott akarsz vásárolni elég a nevemet mondanod és kapsz árengedményt tavaly az AGV K4 kalapot 120-ről meg kaptam 85-be két plexivel
a Motul 7100 az milyen olaj? :| Valaki mintha ilyet használna itt...
mennyiért veszed ha meg szabad kérdeznem?
Szeretni fogja a Motul honlapja szerint! Én Repsolt rakok most bele, azt tudom jó árban beszerezni.
Motul 5100 10w40 szeretni fogja vagy ? Vélemény?
Hátsó sárvédő elemet keresek.. kicsi pénz nagy szerencsével ;)
Www.shox.hu
Sztem én innen fogok rendelni. Ez a hivatalos oldaluk. 15k-ból màr egész jót lehet venni.
Hol lehet ilyet venni? :)
Ezt egy Mitohoz nem vehetnéd fel. Sixgear
Ennyi.
Shox. 10 000Ft és 5 éve bírja. Van benne vagy 4 Hringes esés.
nekem is kulyukadt a Berik kesztyűm tenyere.... Agyaltam hogy venni kellene másikat de 30 alatt nem láttam normálisat. Agyalok rajta hogy elviszem bőröshöz és megcsináltatom a tenyerét.... Vagy valami jó ötlet valaki?
Hmmm,,, fasza.:/ Én ezt végülis csak a crossgéphez vettem, meg esetleg rövidebb utakon az utcaiakon is használom majd.
Nekem egy Mugen Race kesztyűm volt idén tavaszig, kicsivel több, mint egy év alatt átkopott két helyen is.
A-helyett vettem egy Sixgear-t, no, az már vastagabb bőrből van, nem is volt semmi bajom vele a múlt szezonban.
Ez az ni. Ez,,, tényleg jó kesztyű. Nem egy olcsóság, de starapabíró cucc.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is hasonló volt. A tenyere kilyukadt pár motorozás után. Akkor megcsináltattam bőrössel, rakott rá foltot, megerősítette. Most a szezon végén meg az ujjak végei lyukadtak át. Előtte egy snassz Shox speed kesztyűm volt, amit használtam vagy 5 szezonon keresztül. Még mindig jobb állapotban van mint az Alpine, csak a fekete bőrt megszívta a nap és kifakult. Rendelni nem fogok az tuti, meg kell nézni, fel kell próbálni.

Látszik is a kesztyűn az 1 ujjas fékezés eredménye! Menő, meg így bizonyítani is tudom... Ez a kesztyű 2 szezont futott, ami nálam kb. 6000km volt összesen. Tehát téged ismerve nyár elején már veheted a következőt! Csak vicc, ne úgy legyen, használd egészséggel.
Nade! Ne vicceljél N.
Látom, kesztyűt keresel.
Én most vettem 8.500-ért őt.
2006 Gsxr 600ról eladó:

SC Project kipufogó összekötővel 49 000
K&N szürő 10 000
Power Commander 39 000

A motor is eladó !

ÁRAK ALKUKÉPESEK, EGYBE OLCSOBB !