Köszi!
Mert bombáztak olyannal,hogy sok a 6,5-7,5 amit nekem fogyaszt.De én sem találtam soknak ismerősök elmondása által.
Szelephézagot mikor érdemes nézetni?Most 24 ezer van benne.
este 10 után meg már nem állhatok be a parkolóba,mert hangos mindenki és zavar egy öregembert
szóval mára kilőve.holnap meg karinapos túra...némi vér csak estére jut az alkoholkeringésembe...vasárnap meg esik.de az egyenlőre szabad
Óóóó ne is mond, annyit tudnék rá költeni hogy jááááááááj. Most vettem rá dobot, amit mútkor linkeltem, és mindezt úgy hogy nem is nagyon akartam rá költeni. Aztán kéne még lenckerék, kormányteló, pályaidom minimum fej+has, lábtartó, fékolajcsere, légszűrőcsere.... mondjammég ez így hirtelen már több mint 100k.
Sztem ne vedd ki a csavart , mert az olcsóbb mint egy lábtartó . Inkább próbálj venni egy adaptert amivel tudod állítani a lábtartó pozícióját , nekem is az van a gikszeren .
Akkor megúszták, még szerencse .
mikor csöröghetek?
úgy terveztem hogy vagy 16:50ig mehetünk,vagy 17:20-30 körül találkozó itt:Budapest, XIV. RÁTÓT UTCA 18-20
és visszagurulás BB-re a hosszított útvonalon.
kb 10 felvételt rakott fel egy privát helyre,egyet csinált nekem a Rém-ről is(szerintem ő volt).Meg az esés előtti 1 perc,szóval lehet elemezni mint a discovery-n a seconds from disaster-ben
én majd jövő héten következek,sajnos most nem volt jó,de láthat minket még aki kijár(gsr,sv,én meg akik még jönnek velünk )
megkérdezem a videót ott tartottam
Telefonálgatós kollega hol csatangol?
Holnapra mondj egy időt.vagy majd én.
Na, mifene, reméljük nincs semmi baja a srácnak. Valószínű húzódásféle, két hét aztán rendbe lesz node nem vagyok rödgeny.
Szerintem az emelhette ki ami a legjobban meg van kopva, mert azon a pár méter csúszáson nagy kopás nem lesz. Mert ugye az emelte ki ami már az előző körökben is leért csak akkor egy kicsit nagyobb volt a dőlésszög és nyomban le is vette a súlyt a hátuljáról. Én ahogy láttam mikor alánéztem a lábtartó töve volt nagyon megkopva, de csak egy pillantásra néztem, szóval jobban meg kéne nézni mi emelhette ki. Tegyétek már fel a vidit a perecről. és egyből ki lesz elemezve a sok szaki által.
off:
azóta megvitattuk páran vele,lehetett az oldaltámasz is,nem?
videót is megnéztem párszor.
egyébként sztk-ba elküldtük mert egy (láb)röntgen hozhat meglepetést...
on:
Tapadt az rendesen, simán leraktam a koptatócsavart, ki is kell majd venni a következő alkalomra. Azt hittem hogy első alkalomra nyugodtan bennmaradhat. Egy SV650-el esett egy srác, most voltak először pályán aztán kicsit kiemelte a lábtartó a célrarában, pont láttam, aztán mondtam is neki hogy miért esett, mert ő azt hitte hogy a gumija fogyott el. Nem lett semmi baja 3-4 métert csúszott. A lábtartó, sebváltó meg a kormányvég hajlott ennyi. Meg egy kissrác esett szoktak ők kinn lenni, egy kis fehér pályaidomos valamivel szokott körözgetni, ő meg a hátsó egyenes végén sokalt be egy kicsit. De semmi komoly.
Áááá nem szedték össze, de beszéltük hogy szólni kell az ottaniaknak hogy szeggyék össze. Voltunk vagy 6-7-en kb. Akit ismertem az az gábor volt a RÉM. Egy mitóval billegett a pályán :) Tomtattoojék nem voltak kinn. Biztos fáztak. Ahhoz képest hogy nem voltunk sokan csak volt két perec.
Kimentem kakucsra ma, nagyon csoki volt, fasza a kawa, kanyarba mesés, egyenesbe meg megy úgy mint a 750 (ezt nem kakucson teszteltem). Minél többet megyek vele annál jobban csípom.
Mert bombáztak olyannal,hogy sok a 6,5-7,5 amit nekem fogyaszt.De én sem találtam soknak ismerősök elmondása által.
Szelephézagot mikor érdemes nézetni?Most 24 ezer van benne.