Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Mától ebben a topicban is érdekelt vagyok, mivel megszereztem életem következő motorját egy GSX-R 750-est a 2003-as évjáratból.
Üdvözlök mindenkit!
Kellemes estét még.
Igyekszem, de már látom előre a nyakatokra fogok nőni.
Május eleje..
De ne várj, gyakorolj!
Érkezem!
Május 1 vagy 21?

Mindegy megvárlak.

Talán annyi, hogy elég nagy lesz a lemaradásod.
Sztem már más a váz és a himbarendszere a kettőnek, de attól függetlenül, ha ugyanolyan méreten vannak a furatok, elképzelhető...
Májusig várnod kell gyermekem...
Most már gyere haza!

Kezdek pipa lenni.................
Sziasztok azt szeretném kérdezni h az olaj levegös gixer hez mennyibe kerül a karburátor membrán meg hogy lehet e darabra venni vagy csak készletbe vagy nincs e valakinek jó álapotu használt membrán elöre is köszi!
Üdv. mindenkinek, szerintetek Gixxer K2 750 hátsó rugóstag belepasszolhat egy 99-es 600-asba?
pedig próbáltam visszafogni de nem lehetett...
akkor úgy intézd hogy jó legyen különben...
Jáááháhááááááááááá...

Jólenne vasárnap kimenni, még az is elképzelhető hogy összejöhet. Melótól függ. De ha kijutok akkor hozzál rívó-pityogó darazsas matricát is, mert lehet át kell majd ragasztani!
vasárnap délután Kakucs (04.25.) már ha jó idő lesz...
tegnap voltam kint jó idő volt , volt kint egy-két zőccség is de nem bírtak a darazsasgéppel
Köszi, remélem megtalálom...
Talán a segédváz bal oldalán,legalábbis a sradon ott van.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: hol találom a K4 750-es gsxr-en a diagnosztikai/szervíz csatlakozót?! Előre is köszöntem...
Hali!

Én nem szerelek, nem az én világom.

Sorry............
Lánckerekek valakinek, faszák még, ócsóba, vagy cserebere akármire.
'99 750SRAD-on volt.
Köszi Gyorskezű!
Megnéztem Drágábbra számítottam
Egy olyan kérdésem lenne még,hogy szerinted mennyire macera egy K4 -es 750-esre átszerelni a tükröt?
Nézz át a gsxr 1000 topicba
#3014 hsz.
bigoneoszi
A többi rajtad múlik.
Most tavasszal elég sokat kellett nekem is rátolni , a tavalyi szezon kicsit megviselte.
Köszönöm!
Akkor jól sejtettem,hogy ez normális :)
Még egy olyan kérdés,hogy nem tudja valaki,hogy mennyiért lehet indexes tükröt szerezni? :)
Sport rendszert összehangolni a motorral macera? :)
Legalja 5.5 volt 2személlyel 6.5 de ha közlekedsz vele "szabályosan" akkor számolj 7et abbol baj nem lehet ;)
Nekem állandóan 7-et evett utcán. 24 0000-nél megnézettem a szelephézagot. A helyén volt. 40 000-nél is.