Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvan, majd ird le lécci mert érdekel. csak kicsit máshogy akarom hogy kinézzen jó piázást, igyál helyettem is
Lehet hogy narancsra lefújom én is de még gondolkodom rajta , a védőt saját felindulásból csináltam, te is meg tudod csinálni kb 1 óra és kész .
Viszont most megyek a haverokhoz felönteni a garatra . Ha érdekel hogy kell csinálni majd írj .
Mentem mert szomjas vagyok.
faszi te mindig itt linkelsz? amugy nem tudnál nekem ahoz az üvegszálhoz valami festéket keverni és gyártani a enyimére?
srácok beindult ám itt az élet. eddig jó volt hogyha 2 hetente irt valaki, azt nyomon lehetett követni. de legalább vagyunk egyre többen
Szia köszi a gratuláciot idén majd megprobálom uj gumival is szerintem lehet még abbol faragni,fötengelyen 157le de megtudod nézni a www.agomotors.hu fentvan az összes 750-es amit mértek a loerö ranglistán,van egy barátom neki a k4 750-e erösebb mint az enyém és még nincs beállitva 4-térképesre.
Kis túlzással a GSX-R 750 2000 óta nem lett erősebb. Nekem is volt K4 amit 148Le-vel árultak akkor. Leo Vince kipurendszerrel 142Le tudott. Ja a K5-öt már 156Le árulták (ugye ugyan az a modell).
ok darage minden infót begyüjtök.
Heló Gyurka.
Először is gratulálok az euro ringi teljesítményedhez.
A 137 lóerő keréken, főtengelyre vissza számítva kb hány lóerő?
Azért gondolom leesett az állad neked is az első mérés után mi?
A 150 ló mese habbal amit a gyár megad.
Nekem főtengelyen lett 148,2 mindenféle kütyüvel úgyhogy a gyárihoz még kéne 1,5 ló.
na kérem itt a kép az új dekli védőről
persze hogy ha rajta lesz az idom, akkor a kicsit rojtosra sikerült széle nem fog látszani
CAKÁT!
neked is
igen tavaly nem sokszor láttalak , akkor majd idén belecsapunk a levesbe
ma egész nap a gikszert szervizeltem , úgyhogy kicsit fáradt vagyok jó éjszakát gikszeresek , és a zőccségesnek is
vissza is kell, na mind1 az már csak pár nap.én is így vagyok vele. nekem majdnem 1 év maradt ki. nekem is vissza kell szokni.
Kb. 3-4 alkalommal kimegyek Kakucsra és visszaszoktatom magam fokozatosan a pályázáshoz. Sztem nagyon fontos a fokozatosság, én tavaly nem zakóztam , és idén sem azzal szeretném kezdeni , ezért is nem mentem fel a pályára múlt héten mikor találkoztunk , mert gatya volt a gumim a láncsom meg a fékem is tehát jobbnak láttam csak nézelődni
neked mindenkit fel kell bosszantanod?erre vered?szánalmas vagy.de nem tudsz felidegesíteni.mire akarsz kipufogót?seggedbe dugod?nincs is motorod,aztmondtad...
igazitrebisch,utoljára szólok,szállj le rólam!
neked mindenkinek be kell szólnod?
állíts magadon te kis barom..
addig mit csinálsz?
én szerdánként vagyok
sztem május eleje-közepe
nekem 7-8-9 elvileg jó. szóval nekem mindegy csak ne egyedül mennyek.
még úgy sem kellek, majd, ha mész 46-ot
Ja megincsak egyetértek darázzsal, egy csecse használt dob rá oszt csó!
a 8-a lehet jobb lenne , de majd meglátjuk
akkor ez jó beruházás volt , ha pedig kipuffot szeretnél az apróban rengeteget hirdetnek, mazsolázgass onnan...