Lehet hogy narancsra lefújom én is de még gondolkodom rajta , a védőt saját felindulásból csináltam, te is meg tudod csinálni kb 1 óra és kész .
Viszont most megyek a haverokhoz felönteni a garatra . Ha érdekel hogy kell csinálni majd írj .
Mentem mert szomjas vagyok.
Szia köszi a gratuláciot idén majd megprobálom uj gumival is szerintem lehet még abbol faragni,fötengelyen 157le de megtudod nézni a www.agomotors.hu fentvan az összes 750-es amit mértek a loerö ranglistán,van egy barátom neki a k4 750-e erösebb mint az enyém és még nincs beállitva 4-térképesre.
Kis túlzással a GSX-R 750 2000 óta nem lett erősebb. Nekem is volt K4 amit 148Le-vel árultak akkor. Leo Vince kipurendszerrel 142Le tudott. Ja a K5-öt már 156Le árulták (ugye ugyan az a modell).
Heló Gyurka.
Először is gratulálok az euro ringi teljesítményedhez.
A 137 lóerő keréken, főtengelyre vissza számítva kb hány lóerő?
Azért gondolom leesett az állad neked is az első mérés után mi?
A 150 ló mese habbal amit a gyár megad.
Nekem főtengelyen lett 148,2 mindenféle kütyüvel úgyhogy a gyárihoz még kéne 1,5 ló.
igen tavaly nem sokszor láttalak , akkor majd idén belecsapunk a levesbe
ma egész nap a gikszert szervizeltem , úgyhogy kicsit fáradt vagyok jó éjszakát gikszeresek , és a zőccségesnek is
Kb. 3-4 alkalommal kimegyek Kakucsra és visszaszoktatom magam fokozatosan a pályázáshoz. Sztem nagyon fontos a fokozatosság, én tavaly nem zakóztam , és idén sem azzal szeretném kezdeni , ezért is nem mentem fel a pályára múlt héten mikor találkoztunk , mert gatya volt a gumim a láncsom meg a fékem is tehát jobbnak láttam csak nézelődni
neked mindenkit fel kell bosszantanod?erre vered?szánalmas vagy.de nem tudsz felidegesíteni.mire akarsz kipufogót?seggedbe dugod?nincs is motorod,aztmondtad...
Viszont most megyek a haverokhoz felönteni a garatra . Ha érdekel hogy kell csinálni majd írj .
Mentem mert szomjas vagyok.
Először is gratulálok az euro ringi teljesítményedhez.
A 137 lóerő keréken, főtengelyre vissza számítva kb hány lóerő?
Azért gondolom leesett az állad neked is az első mérés után mi?
A 150 ló mese habbal amit a gyár megad.
Nekem főtengelyen lett 148,2 mindenféle kütyüvel úgyhogy a gyárihoz még kéne 1,5 ló.
persze hogy ha rajta lesz az idom, akkor a kicsit rojtosra sikerült széle nem fog látszani
ma egész nap a gikszert szervizeltem , úgyhogy kicsit fáradt vagyok jó éjszakát gikszeresek , és a zőccségesnek is
neked mindenkinek be kell szólnod?
állíts magadon te kis barom..