Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok tudna valaki nyilatkozni akinek gsxr 750 k6-7 es two brothers parositasa van?
Pont tegnap ezt nézegettem,hogy mi a gyík ez,de csak a képeket tudom nézegetni,angol tudásom az egy kicsit hiányos,de úgy is mondhatnám,hogy egy kukkot nem tudok
Így. Egy vezetékkel áthidalod a kapcsoló helyett...
Aha,de hogyan kötöm szervízmódba?Egyébként már nem világít!
Szervíz módba kell kötni a gépet, és meg kell nézni a hibakódot. Ahhoz meg van 1 táblázat...
Jó estét Atyám !

Készül a gép, vagy már el is készült?

Találkoztam pénteken én is motorosmókusal, mailedre ment bövebben.
Korrekt volt
nagyon
FBS mennyire hőálló?
Simán így hagyom , ha visszakerül az idom lesz látható a széle . Igen simán a gyanta oszt csá... lehet hogy leszedem, de nem akar lejönni nagyon ragaszkodik a deklihez . Ha lejön FBS-el ragasztom fel.
Kis segítséget kérnék!Most raktam össze egy törött gsx-r 750 sradot és a műszerfalon egy piros led világít és ír egy F1-et is!Olajnyomást mértem,gomba jó és a vízgomba is jó Ha tudtok valami okosságot,ne tartsátok magatokba!
Persze hogy nem az a feladat.Hanem hogy lehessen menuzni a dizsi meg a kavezo elott.
Amugy meg nem kell belole csak egy 1,5 tenyernyi csak sajna ahoz meg kene venni a komplett negyzetmeternyit,csak akkor eri meg ha tobbet legyartasz es terted a forumon.
Amugy azert formaravagod ugye?
Meg nemtom siman epoxi ragaccsal megy a deklire?
Nekem is innen van a cucc , de ahogy nézem azért pont 7 X drágább a szénszövet . Sztem a sima üvegszövet is megfelel a célnak , igaz nem olyan dekoratív , de nem is az a feladata , hanem hogy védjen.
vákumzsák tecnologia

Van webáruházuk is.
pécsi vagyok. asse tom hol van a nagylajos király ut:D és mivan a vákum zsákkal?
Ja és nem olyan drága a carbon szövet sem.
Novia KFT a Nagy Lajos király úton.Van nekik több féle szövéssel.Bár én mivel eccerű forma egy vákumzsákot használnék és az első menetben egy sablont csinálnék üvegszálból a dekliről.És utána csak abba küldeném a carbon szövetet első rétegnek utána meg a sima üvegszálat.
majd meglássuk. valamit ki kell találnom nincs 40 ezrem megvenni
sztem van csak az árat megnöveli egy kicsit , aszem a thundercat fórumon több embernek is van karbonszövet anyagból
hát leszedem a deklit, felrakom a satupadra és nem kell görnyedni ilyen üvegszá szövet nincs másfajta? mámrint nem üvegszál hanem iylen nyers karbon
Meg volt az ivászat, tequila sörrel . Jól esett!
Szóval, kell műgyanta és üvegszál szövet (ez pár ezer Ft) . A motort el kell dőltetni, és a deklit letisztítani majd a gyantát fel kell vinni vékony rétegben a felületre. Utána egy réteg szövet majd megint gyanta. Annyi réteget viszel fel amennyit szeretnél. Én négy rétegűt csináltam. Gyorsan kell dolgozni, mert gyorsan köt a cucc kb: 3-5 perc .
köszönöm , a tiédről koppintottam
Az fain.
Az enyém 148,5 főtengelyn.na mindeggy majd beosztom. Hát ha ebből még tudsz faragni akkor az elég sokáig pályacsúcs marad örkényben aszt hiszem.De én még ezt 15ös időt se nagyon értem,hogy hogyan lehetsz ennyivel gyorsabb mint mondjuk a mráz vagy a cifra vagy a horvát pedig ők is kurva gyorsak.Na mindeggy sok szerencsét az új gumihoz!
nem kell sportdob a gépedre?
nem rossz .