Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell valakinek '98-'99 SRAD gyári lánckerék első-hátsó, egész jók még, nem cápás. Ócsóba megszámítom, szerintem jó '96-'99 gyártott sradokra, ámbár ebben nem vagyok biztos de nagy esély van rá. + van egy nagyontuti indexem is meg egy nemtúltuti (kicsit törött).
szevasztok. Kérdezném nincs e valakinek K7 eshez a segédváz végére való alu konzol
Képek megérkeztek?

MadMax

Dobogókőről Szentendréig nagyot mentünk, magunkhoz képes.
Eseménydús...
Találkoztam a rendőrökkel, de le a kalappal, korrektek voltak nagyon!
Részleteket majd máshol...
Atyám !

Milyen volt a mai túlóra?

Jövünk!

Milyen oilt kapott
Mert ha finomat holnap megiszom.
Ma cseréltem olajat, a láncot is kéne, de a holnapot még kibírja...
MENJÜNK!
Drága Atyám !

Holnap mehetünk?
Én egy 10-esre gondoltam. Az adatlapomon megtalálod.
Helló és mennyi lenne az az annyi mert ha jó akk érdekelne a teló msn cimed ha van ad már meg köszi !
Nekem GSX-R1000-hez van 1 jutányos áron...
Amúgy meg bontó...
Sziasztok nincs valakinek régi gsxr 750 hátsó telója ami még jó vagy hol tudok venni jó áron köszi elöreis.
ajánlom figyelmedbe , hátha van, egy próbát megér
http://www.patentdepo.hu/
Ja ja jóvan beugrok megnézem köszi.
hát azt sztem csak suzukiba. mert teis tudod hogy olyan buzi mérete van hogy épp hogy csak jó bele de sztem az nem olyan drága
Ja aminek a közepét be kell nyomni.
bolhák alatt a fánkokat érted? aminek a közepét kell benyomni? vagy a csöcsökre ami bemegy a vázba?
hy segitség::gsxr 750 k6-hoz hol tudok szerezni bolhákat ami az idomokat tartja?
Jól mondod, már az SRAD is automata feszítős volt.
Nem sok újfajta mocin kell kézzel állítani. Szerintem már a SRAD is automata feszítős volt.
akko tuggya görcs azt tudom hogy nem kell állítanom
Nem. K6 hidrotőkés. Teljesen más blokk.
Valszeg már az első csere is felesleges volt. Az én mocim már 50 000km körül jár de még a gyári vezérműlánc van benne. (Már nincs nálam a motor de követem az életútját). Egyszerűen az automata feszítőnek fokozatai vannak. Meg kell várni amíg ugrik egyet. Előfordulhat, hogy éppen annyira nyúlik meg a lánc, hogy már majdnem ugrik a feszítő de még sem. Ilyenkor zajos egy kicsit. De általában elmúlik.