2004-es de jó több évjáratra is ,Suzuki Gsx-R 750-re való sportdob csere telefonra
A dobon kisebb karcok vannak ! Teljesen rozsdamentes dob!
2004-es szériára való de valószínűleg még másik szériákra is jó csak pontosan nem tom!
Várom az ajánlatokat! A dob kifelyezetten streetfigtereknek van mivel nagyon rövid! az átmérője 100mm a hossza meg asszem 300mm
na találtam egy fokkal jobb képeket bekarikáztam hogy miről is van szó pontosan szal mind a 4 karbin vannak ilyen csővek amik a torokhoz mennek és elvileg az adagolja az alapjárathoz a benzint és ami a karbi felé megy cső végéhez ott van egy arany szinű szelep féle a karbi alján pontosan és ki csavaroztuk és megnéztük nem láttunk át rajta meg nem is lehetett átfújni és a másik kariból is kivettük ezt és ugyan ezt tapasztaltuk szerintetek ez normális dolog vagy nem vagy esetleg tényleg egy kis golyó lenne benne?
pontosan nem tudom nekem egy 91-es évjáratú gixim van csak beillesztettem egy képet meg bekarikáztam hogy hol található ez a szelep ha tudsz valamit akkor segits légyszíves
Valaki tud esetleg nekem olyan oldalt linkelni, ahol részletesen le van írva, hogy hogyan lehet az exup szelepet kikötni úgy, hogy az FI hiba is eltűnjön? Régen jártam egy oldalon, ami megmutatta, hogy melyik kis vezetéket kell kikötni a computerből és akkor megszűnik az FI hiba, de sehol nem találom.
Egyébként otthon csak a bovdent kötöttem ki, hogy majd úgy nem fog FI hibát jelezni, mert ezt olvastam.......
De ahogy kikötöttem alul, már dobta is ki egyből az FI hibát..........nem is értettem..........hogy a picsÄba érzékeli a gép azt, hogy lekötöttem 2 bovdent?
Márpedig az enyém érzékeli, mert ahogy visszakötöttem egyből el is tünt az FI hiba......3szor is leellenőriztem.....
Bocsesz az idepofátlankodásért, de K6-K7 600-750-nek ugyanolyan az exup szelepe.... gondoltam hátha tud valaki segítni....
Elöre is köszönöm...
Egy olyan kérdésem lenne hogy a karbinál alul van egy szelep féle és abból egy kicsi cső megy a karburátor torkához az adagolja elvileg az alapjárathoz a benzint be is karikáztam a képen hogy kb hol lehet a dolog szóval annak a szelepnek egy kicsi golyó van vagy nincs mert mi kiszedtük fújtuk meg át néztünk rajta de nem láttunk semmit ha valaki tudná akkor segitsen már nekem amugy meg a motoromnak az a baja hogy alapjáraton fulladozik a motorom
60as csőre való dob jó rá?
Rossz idő ellen:
http://www.indavideo.hu/video/...
A dobon kisebb karcok vannak ! Teljesen rozsdamentes dob!
2004-es szériára való de valószínűleg még másik szériákra is jó csak pontosan nem tom!
Várom az ajánlatokat! A dob kifelyezetten streetfigtereknek van mivel nagyon rövid! az átmérője 100mm a hossza meg asszem 300mm
Fénykép, plakát, matrica........
Keresek 600-750-es GSX-R vagy hasonló kinézetű papírokat, akár magyar, akár külföldi.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a SRAD-ra jó-e a K1-es sorozat féktárcsái?
99-es 750-es SRAD-hoz keresek első féktárcsákat!
Tel.: 30/6259782 vagy mail: molnar99@freemail.hu
'92-től vizes a 750-es!
http://data.hu/get/2031702/Suz...
http://oriasmail.citromail.hu/...
Egyébként golyó az nincs benne!
Adj egy Email címet és elküldöm a könyvet!
Üdv!
BUÉK
Majd kicsit később...
Valaki tud esetleg nekem olyan oldalt linkelni, ahol részletesen le van írva, hogy hogyan lehet az exup szelepet kikötni úgy, hogy az FI hiba is eltűnjön? Régen jártam egy oldalon, ami megmutatta, hogy melyik kis vezetéket kell kikötni a computerből és akkor megszűnik az FI hiba, de sehol nem találom.
Egyébként otthon csak a bovdent kötöttem ki, hogy majd úgy nem fog FI hibát jelezni, mert ezt olvastam.......
De ahogy kikötöttem alul, már dobta is ki egyből az FI hibát..........nem is értettem..........hogy a picsÄba érzékeli a gép azt, hogy lekötöttem 2 bovdent?
Márpedig az enyém érzékeli, mert ahogy visszakötöttem egyből el is tünt az FI hiba......3szor is leellenőriztem.....
Bocsesz az idepofátlankodásért, de K6-K7 600-750-nek ugyanolyan az exup szelepe.... gondoltam hátha tud valaki segítni....
Elöre is köszönöm...
Jó éjt Atyám!