Na nem kell itt magyarázkodni......mindjárt megkapod, hogy szándékosan küldted ki az anyósodat a cuccért, hogy ne kelljen átvenni.....
Mert ugye te is azért rendelted, hogy visszaküld...... .... vagy te is bezártad a kocsmád és az asszony is állás nélkül?
Az komoly, h így széttört.....
Én amikor 60-nal telibevertem a Suzukit akkor a bal oldalon rendesen szétrepült az idom. Az a durva h a farokidom csak karcos lett!
Ne húzd már fel magad......szobabringa barátunknak ilyen a stílusa, és ami jó benne, hogy csak VICCBŐL ILYEN.....és aki ezt nem érti el, annak lecsapolja a vérét is.....
No para, jó arc a bringa.....én is benéztem a stílusát az elején, de azután rájöttem a trükkre.....
Nekem majdnem álló helyzetből dőlt el, kb 15-20 darabra fröccsent szét az oldalidom, belsőzsebben vittem haza az 50 % -át, az visszapillantó eltört nyakban, lábtartó elhajolt (ez volt a bal oldal)
Jobb oldal: fincsi csúszás, oldalidom átcsiszolva törés nélkül, fékpedál cserés (bár még törötten nyomtam vele vagy 2000 km -ert izgi volt) kupplungdekli alja fémtisztára pucolva, pipufogó széle szintén csak a rend kedvéért, még aznap lenyomtam egy 500 -ast, hogy megnyugodjak, sikerült. Az első 350 km -nél volt a második 44.000 -nél.
Arra a következtetésre jutottam, ha 40.000 -ként török rajta egy keveset akkor az még belefér.....
Mint ahogy írtam nem az én hibám volt! A fater feldöntötte én erre jöttem haza! Én csak segítséget kértem semmi mást, így is bassz az ideg. Nem vagyok kíváncsi még a hülye emberek hülye hozzászólásaira.
Nekem ez a motor jelent mindent.
Piszkosul nem érdekel, hogy mit gondolsz.....ha így gondolod szíved joga.....DE ISMÉTLEM...NEM AZÉRT RENDELTEM, HOGY VISSZAKÜLDJEM!
De szerintem a drágalátós postás baszott bejönni az irodáig, ugyanis ha délelőtt jött, akkor azt láthatta, hogy be van zárva a mozi és lehet cseszett bejönni....ERRŐL MEG NEM ÉN TEHETEK!
Ja és ott volt az aláírásom is, hogy nem vettem át és visszaküldtem? Egyébként eddig minden megérkezett ide a moziba......
A csehek ide tudták küldeni a laptopom és meg is kaptam....
A többi alkatrészt pedig elküldés előtt mondtam vissza, csak hogy nyugodt legyél kedves MOTOROS Társam!
Te sem vagy semmi papa!