Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy jólesik kérlekalássan.
piccába hogy senki nem tudja de sztem ha elöbb megjön a jóidő akkor 2300 ft ért elöbb visszarakják aforgalomba. és akkor mehetek tovább
Húzom, de csak zacskóval...... mint a tévésósztárok.... ,
Én már elvesztettem a fonalat annyit variálnak mostanában.
hát de menynire megmarja a csávót bázdki. amúgy tuggya valaki hogy átírásnál mik a költségek? köbcentiinként kell fizetni, eredetvizsga, törzskönyv, forgalmi, biztosítás. vagy már nem így van?
Köcsög ijesztegetős nemszeretem kígyó.
de nem motoros. mert faer küldi emailbe a hülyeségeket. ez pl egy kígyós vidi. na megvannn. nézzétek meg csak hanyatt ne essetek
http://www.youtube.com/watch?v...
adatlap --- videók --- új videó feltöltése
kipróbáltam azért voltam vele a mecseken is szerpentinezni meg voltam vele egyenesbe is szaggatni. meg kell hagyni nem olyan mint a mito.. odacibáltam neki azt már nem is láttam apámat
Na ezért nem veszek télen motort. Asszem belehülyülnék hogy bent áll a garázsban ésmégcsak ki se próbálhatom rendessen.
bázdkiii hogy lehet ide videót kirakni? vagy adjátok meg az emaileteket oylan videókat küldök beszartok áááá
tudom tudom. csak már gurulhatnék végre. eddig mentem vele kb 100 km-t és azóta itt áll. igaz volt rajta mit csinálni de akkoris.
Hú de rámozdultál a témára.
egész seggükre inkább
Van egy kollégám, akinek ezt felajánlotta egy hasonló módos srác......de szarul járt mert nagyon dúrván pofán lett b@szva a 3.mennnyapicsába után....
egészségükre.
Sajna ez ilyen. Node sebaj, a gurulás majd kárpótól mindenért.
hát én nem tapasztaltam. és nem is fogom de akik ebbe mozognak azok mondták hogy ezzel lehet szakítani. tarthatnánk itt egy castingot a fórumon. ki akar sok pénzért buzi lenni?
Tapasztalat?
Hoohóóóó.....Tutis, holnap egy fórumos medenceparti nálatok?
Én viszem a sört......ami még megmaradt.....

Viszek töményet is, mert sanszos, hogy holnap is lehet hüvös lesz.....
kac kac nem tudtam ki hiányzik nemnem.. de biztos lenne vevője
ne nevess ez télleg így van
miért, azt szeretnéd hogy megkúrjanak téged is százerért?
jah. csak végre öszsehozok magamnak egy kis lóvét amit eltudnék költeni megmondom őszintén és akkor átirás meg teljesitmény adóra huss elmegy 50 de hát ezért élünk