Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma is az állásomért küzdök, mint disznó a jégen...
Nem küzdött igazi férfi módjára, ahogy Zoli32 mondta?
na basszátok meg. teljes képzavar. ahány ember anyni féle olaj.. futsz, kúnyolc, motul, napraforgó, MOST AKKOR MIVAN csak ugy mondom hogy voltam a shellen. egyből betámadott a csávó hogy milyen fasza az olaj. és ez csak 8000 Ft... mondtam neki köszi kenegesd a popsidra shell olaj... még a fűnyíróm is füstöl tőle
Jóreggelt!
Pontosan! ,
Dehogy is wazzzzzeeeee......ő már elköltözött tőlünk......

NEM BÍRTA A KONKURENCIÁT.....
Már megszoktam, nem szokott baj lenni.....
Így szokták meg kicsi koruk óta, és úgy vagyok vele, hogy amire rászoktatja az ember, arról ne akarja leszoktatni később már.....
Alig vagyunk velük otthon.....legalább ilyenkor érezzék, hogy velünk lehetnek.....
A sportmotor.hu tag, Kutyáról van szó?
Mocskos bizony Joe-Z, igazad van ......és még milyen mocskos lesz.....
neked is jóreggelt. látod ezért nem kell a kutyákkal aludni
Jó reggelt Mindenkinek!

Itt vagyok, frissen-fitten..... no azért ez nem így van, mert az éjjel valahogy a kutyáktól nem tudtam valami jól aludni.....
A kisebbik egyfolytában a fülembe horkolt, vagy szuszogott, a másik pedig folyton úgy feküdt, hogy alig tudtam mozogni.....
Jó reggeltet!
behavazunk ma is? Nincs kedvetek fogadni?
Igen, jobb, mert nem "pancsolják" át több helyen. A Q8 SBK 10W50-et a 4 litert vettem 10600Ft-ért. Lehet kapni, és tud szerezni is sztem.
Ez laza
Kicsit utánakutattam. Azt írják h jobb besorolása van a Q8 SBK Racingnek mint a Repsolnak,Castrolnak. Ez milyen árban megy? Merre lehet ilyet kapni? Tud még hozni a srác?
Mocskos világ van!
Te is vered a 100-at mi?
Én még nyáron mértem magam full ruházatban 85kg voltam.... Kb 10kg-ak mértem a komplett felszerelésem mindenestül.

Pont azon röhögtünk egy haverommal h lecseréli a dobot a motorján azt mondja spórol 5 kilót. Mondom ja az fasza csak az a gond h tavaly óta híztál 8-at Erre ő: én így kompenzálok pfffff
Bízunk Benned Doki!
na mentem aludni, majd holnap leszek...
további jó fórumozást nektek....
Köszi szépen!
Igen, akkor nem is húznám a pofámat........de mint említettem költségcsökkentés van.......ERGO...ugynannyi lenne a lóvém, mint eddig....
Ez már embertelen... De legalább lesz lóvéd, és ez a fő
Tudsz valami elérhetőségét?
Egy darabig még biztos, ha ki nem rúgnak.......
De ha tudok egy jó melót, akkor lelépek, mert elvileg jövő hónaptól 23-25 napot kellene bemennem melóba és ráadásul nem 8, 10 órában, hanem 12órában, ugyanis néhány ember már önként is lelépett....
lassan le is fexem, mert holnap már meló van, ha haza nem küldenek....