na basszátok meg. teljes képzavar. ahány ember anyni féle olaj.. futsz, kúnyolc, motul, napraforgó, MOST AKKOR MIVAN csak ugy mondom hogy voltam a shellen. egyből betámadott a csávó hogy milyen fasza az olaj. és ez csak 8000 Ft... mondtam neki köszi kenegesd a popsidra shell olaj... még a fűnyíróm is füstöl tőle
Már megszoktam, nem szokott baj lenni.....
Így szokták meg kicsi koruk óta, és úgy vagyok vele, hogy amire rászoktatja az ember, arról ne akarja leszoktatni később már.....
Alig vagyunk velük otthon.....legalább ilyenkor érezzék, hogy velünk lehetnek.....
Itt vagyok, frissen-fitten..... no azért ez nem így van, mert az éjjel valahogy a kutyáktól nem tudtam valami jól aludni.....
A kisebbik egyfolytában a fülembe horkolt, vagy szuszogott, a másik pedig folyton úgy feküdt, hogy alig tudtam mozogni.....
Ez laza
Kicsit utánakutattam. Azt írják h jobb besorolása van a Q8 SBK Racingnek mint a Repsolnak,Castrolnak. Ez milyen árban megy? Merre lehet ilyet kapni? Tud még hozni a srác?
Te is vered a 100-at mi?
Én még nyáron mértem magam full ruházatban 85kg voltam.... Kb 10kg-ak mértem a komplett felszerelésem mindenestül.
Pont azon röhögtünk egy haverommal h lecseréli a dobot a motorján azt mondja spórol 5 kilót. Mondom ja az fasza csak az a gond h tavaly óta híztál 8-at Erre ő: én így kompenzálok pfffff
Egy darabig még biztos, ha ki nem rúgnak.......
De ha tudok egy jó melót, akkor lelépek, mert elvileg jövő hónaptól 23-25 napot kellene bemennem melóba és ráadásul nem 8, 10 órában, hanem 12órában, ugyanis néhány ember már önként is lelépett....
Pontosan!
NEM BÍRTA A KONKURENCIÁT.....
Így szokták meg kicsi koruk óta, és úgy vagyok vele, hogy amire rászoktatja az ember, arról ne akarja leszoktatni később már.....
Alig vagyunk velük otthon.....legalább ilyenkor érezzék, hogy velünk lehetnek.....
Itt vagyok, frissen-fitten.....
A kisebbik egyfolytában a fülembe horkolt, vagy szuszogott, a másik pedig folyton úgy feküdt, hogy alig tudtam mozogni.....
behavazunk ma is?
Kicsit utánakutattam. Azt írják h jobb besorolása van a Q8 SBK Racingnek mint a Repsolnak,Castrolnak. Ez milyen árban megy? Merre lehet ilyet kapni? Tud még hozni a srác?
Én még nyáron mértem magam full ruházatban 85kg voltam.... Kb 10kg-ak mértem a komplett felszerelésem mindenestül.
Pont azon röhögtünk egy haverommal h lecseréli a dobot a motorján azt mondja spórol 5 kilót. Mondom ja az fasza csak az a gond h tavaly óta híztál 8-at
további jó fórumozást nektek....
De ha tudok egy jó melót, akkor lelépek, mert elvileg jövő hónaptól 23-25 napot kellene bemennem melóba és ráadásul nem 8, 10 órában, hanem 12órában, ugyanis néhány ember már önként is lelépett....