Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint az ökör...!
Szia Zoli!
Legyen már fantáziád... , oldalán csúszik, és egy jelzőtábla oszlop állítja meg a tank - kormány között..... mi ebben az érdekes? A fizika törvényei (+ némi véletlen) lehetővé teszik itt a földön mindenki számára, hogy ilyen átalakításokat eszközöljön a motorkáján !
Hitelt átvállalni manpság nem jó ötlet az biztos. Kivéve ha az enyémet vállalod át.
Válallja a fene a hitelt át.Örülök hogy megszabadultam tőle.Csak az érdekes hogy a tank olyan mintha egy nagy faággal kapott volna elöl meg egész szép.
De lehet tényleg nekiálltak összerakni.
Aszittem elírták és 290e-ret kér.
abba valószínűleg nem is 2000-é vették valami sufniban vagy neten akárkitől az olajat..és gondolom Dottorénak sem..
Jó hát a hamisítvány az nem castrol. A Kispatakinak még nem láttam felrobbani a motorját.
Mi ebben a pláne? 29 000Ft és még fizetheted 100hónapig.
kérdés mennyit fizet neked az ember hogy átvállald a hitelét.. mer van kár rendesen,tartozás meg gondolom több rajta mint amennyit ép állapotban ér
Szerintem elkezdték összerakni.
Ezt tényleg 29e +átvállalás vagy elírta a tag?
Csak azt nem tom hogy a jó úristenbe sikerült így lezúzni a tankot?Ezen állt meg vagy mi.
Csak floriol kukoricásat.A vénusz napraforgó szar.Sok motorosnak nem teccik a rántotthús belőle.
Egyértelmű a dolog, és nem csak olajügyben van így.
nem egy motor beszart tőle...versenyzett itt mindenki az áron-a végén már 2000-ért is lehetett r4 et venni ami erededileg 4800 volt...szerinted miért?
Ezek szerint félig-meddig hazai termék...
castrol egy szar....főleg mióta szlovákiában is csomagolják...az betett a piacnak kicsit..nem teljesen az volt benne aminek kellett volna.
A Castrolnál nincs jobb. Rossi is ezt használja.
hány W-s étolajat rakhatok bele ?
Látod ripsz-ropsz máris van pár ember aki nem szereti a castrolt..Nem nekem van velem baja hanem a motorosok többségének aki használta a castrolt..Ja mindjárt jön ddt megvédeni a mundér becsületét
Mindenesetre mindenki azt tölt a motorjába amit akar, engem nem érdekel..
Mint a vakló.Vagy csak bátor.
Szerintem nem nagyon vált, csak megy.
Óránként visszatol egy gangot?
Nem? Hanem? Amúgy vicc kivül jobb a motul. Próbáld ki. Szobacica nem releváns, mert reggel induláskor felvált 6-ig aztán csak este kezd visszaváltani, sz'al nem mérvadó.
Ace, hogyhogy nem voltál eddig fórumon?
Eddig nekem is akadt bajom eddig az üressel, de betudtam annak, hogy nemtudok vezetni
Várjál ez itt nem egy péksüti reklám