Szia Zoli!
Legyen már fantáziád... , oldalán csúszik, és egy jelzőtábla oszlop állítja meg a tank - kormány között..... mi ebben az érdekes? A fizika törvényei (+ némi véletlen) lehetővé teszik itt a földön mindenki számára, hogy ilyen átalakításokat eszközöljön a motorkáján !
Válallja a fene a hitelt át.Örülök hogy megszabadultam tőle.Csak az érdekes hogy a tank olyan mintha egy nagy faággal kapott volna elöl meg egész szép.
De lehet tényleg nekiálltak összerakni.
Aszittem elírták és 290e-ret kér.
Látod ripsz-ropsz máris van pár ember aki nem szereti a castrolt..Nem nekem van velem baja hanem a motorosok többségének aki használta a castrolt..Ja mindjárt jön ddt megvédeni a mundér becsületét
Mindenesetre mindenki azt tölt a motorjába amit akar, engem nem érdekel..
Nem? Hanem? Amúgy vicc kivül jobb a motul. Próbáld ki. Szobacica nem releváns, mert reggel induláskor felvált 6-ig aztán csak este kezd visszaváltani, sz'al nem mérvadó.
Legyen már fantáziád... , oldalán csúszik, és egy jelzőtábla oszlop állítja meg a tank - kormány között..... mi ebben az érdekes? A fizika törvényei (+ némi véletlen) lehetővé teszik itt a földön mindenki számára, hogy ilyen átalakításokat eszközöljön a motorkáján !
De lehet tényleg nekiálltak összerakni.
Aszittem elírták és 290e-ret kér.
Csak azt nem tom hogy a jó úristenbe sikerült így lezúzni a tankot?Ezen állt meg vagy mi.
Mindenesetre mindenki azt tölt a motorjába amit akar, engem nem érdekel..