Pontosítok.... a multkor, amit küldeni akartál légszűrőt azt nem "NEM VETTEM ÁT"..., hanem NEM ÉRKEZETT MEG A CÍMRE!
Mi is ezzel a kérdésed? Hogy rendeltem-e? Igen rendeltem, miután már vártam a csomagra több, mint 1 hetet......
Rendeltem még új láncot is és ezt azt......
Később ezeket, sajnos mind vissza kellett mondanom, mert anyagilag kissé máshogy alakult a helyzetem.......
OLVASSD TÖBBSZÖR A FÓRUMOT ÉS, AKKOR VILI LESZ.....
Akkor jóóó, már azt hittem, hogy a K8-asok nem ledesek.....beszarás lenne....mivel az enyém ledes....
Viszont az index az nem, de lehet venni 2000Ft/db áron ledes indexet a motorstyling-nál....
doki múltkor azt írtad mikor nem vetted át a levegőszűrőt amit postáztam h már rendeltél új légszűrőt! akkor h is van ez?
K6 600
január 20. 14:44
doki visszajött ma a légszűrő vmiért nem jutott el hozzád cím pontos volt azt a címet írtam rá amit itt adtál meg fórumon. na mindegy ez van.
46the_doctor
január 20. 14:54
Semmi gond....sejtettem, hogy elcsesztek valami, viszont én közbe már rendeltem.....
De itt a fórumon ThomAce-t szerintem érdekli a levegő szűrőd.....mert a multkor írt, hogy neki is kellene.....
Meg lehet csinálni ezt a lámpát is csak féklámpára, esetleg kiszedni a sárga ledeket és pirossal helyettesíteni, így kb duplaolyan fényereje lenne, de az már drága mulatság plusz munkaóra..
25 a lámpa, mondjuk 2-3 ezerért megvannak a ledek, aztán még a beleölt idő.. Biztos hogy megéri?
Ha egyedit akarsz akkor fogj egy panelt, ráteszel pár ledet olyan elosztásban ahogy tetszik, aztán simán bekötöd a hátsó lámpába az égő helyére..Babra munka ez is de így kb 3 ezerből megvan az egész..
Annyira eldőlt, hogy úgy megsérült, hogy cserélni kell az egészet...
Talán nézz szét az idomok apróban....hátha van, vagy csináltass rá pályaidomot, asszem darabokban is lehet, csak úgy drágább és + még rájön a fényezés is.... Vagy még e-bay.....
Helló mindenki!
A segítségeteket kérném, sajnos eldőlt a motorom, és az a legidegesítőbb, hogy nem az én hibámból :(:(:(:(:(
A lényeg kéne nekem egy faridom a pup alatti rész és a bal oldali műanyag is! Ja fekete színben:)
Pontosítok.... a multkor, amit küldeni akartál légszűrőt azt nem "NEM VETTEM ÁT"..., hanem NEM ÉRKEZETT MEG A CÍMRE!
Mi is ezzel a kérdésed? Hogy rendeltem-e? Igen rendeltem, miután már vártam a csomagra több, mint 1 hetet......
Rendeltem még új láncot is és ezt azt......
Később ezeket, sajnos mind vissza kellett mondanom, mert anyagilag kissé máshogy alakult a helyzetem.......
OLVASSD TÖBBSZÖR A FÓRUMOT ÉS, AKKOR VILI LESZ.....