Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K6 600:

Pontosítok.... a multkor, amit küldeni akartál légszűrőt azt nem "NEM VETTEM ÁT"..., hanem NEM ÉRKEZETT MEG A CÍMRE!

Mi is ezzel a kérdésed? Hogy rendeltem-e? Igen rendeltem, miután már vártam a csomagra több, mint 1 hetet......
Rendeltem még új láncot is és ezt azt......

Később ezeket, sajnos mind vissza kellett mondanom, mert anyagilag kissé máshogy alakult a helyzetem.......

OLVASSD TÖBBSZÖR A FÓRUMOT ÉS, AKKOR VILI LESZ.....
az mindent megold.
Ja, flexszel!
Fasza Akkor hogy lehet itt alkotni valamit?
A búra az ragasztott, szóval megnézem hogy szeded le
nekem mindegy itt a lényeg az, h akkor azt írta, h már rendelt máshonnan szűrőt, ma reggel meg azt írja, h még azt is vennie kell! csak ennyit akartam
Ledes a gyári is? Akkor nekem elég ilyen átlátszó búra is Csak a ledek azok fehérek, nem?
a csomag bontatlan volt? Ha igen akkor tuti nem kapta meg doki, mivel ha megkapja csak meg kellett volna néznie hogy tetszik-e neki vagy nem?
Akkor jóóó, már azt hittem, hogy a K8-asok nem ledesek.....beszarás lenne....mivel az enyém ledes....
Viszont az index az nem, de lehet venni 2000Ft/db áron ledes indexet a motorstyling-nál....
doki múltkor azt írtad mikor nem vetted át a levegőszűrőt amit postáztam h már rendeltél új légszűrőt! akkor h is van ez?

K6 600
január 20. 14:44
doki visszajött ma a légszűrő vmiért nem jutott el hozzád cím pontos volt azt a címet írtam rá amit itt adtál meg fórumon. na mindegy ez van.

46the_doctor
január 20. 14:54
Semmi gond....sejtettem, hogy elcsesztek valami, viszont én közbe már rendeltem.....
De itt a fórumon ThomAce-t szerintem érdekli a levegő szűrőd.....mert a multkor írt, hogy neki is kellene.....
tényleg, elnéztem én is, a gyári féklámpa is ledes, csak az index izzós..
Meg lehet csinálni ezt a lámpát is csak féklámpára, esetleg kiszedni a sárga ledeket és pirossal helyettesíteni, így kb duplaolyan fényereje lenne, de az már drága mulatság plusz munkaóra..
25 a lámpa, mondjuk 2-3 ezerért megvannak a ledek, aztán még a beleölt idő.. Biztos hogy megéri?
Ha egyedit akarsz akkor fogj egy panelt, ráteszel pár ledet olyan elosztásban ahogy tetszik, aztán simán bekötöd a hátsó lámpába az égő helyére..Babra munka ez is de így kb 3 ezerből megvan az egész..
A gyárival mi a baj? Az nem ledes?
Karácsonyfaizzókat elég...
na látod ezt nemtuttam hogy indexes is akkor jó lesz nekem ez a gyári
Annyira eldőlt, hogy úgy megsérült, hogy cserélni kell az egészet...
Talán nézz szét az idomok apróban....hátha van, vagy csináltass rá pályaidomot, asszem darabokban is lehet, csak úgy drágább és + még rájön a fényezés is.... Vagy még e-bay.....
De akkor szerelj már féklámpát is a sityakodba meg előre xenonizzót is.
Akkor van valami olyan lámpa, ami csont így néz ki, ledekkel világít? Ugye a gyári vacak helyébe...
Azt má prizmának híjják tesó!
Jaja....én még a sisakomba is szereltetek és a két könyökömre is....
ennek kisebb a fényereje mint a gyárinak, szóval ezt pont nehezebben veszi észre az autós
Helló mindenki!
A segítségeteket kérném, sajnos eldőlt a motorom, és az a legidegesítőbb, hogy nem az én hibámból :(:(:(:(:(
A lényeg kéne nekem egy faridom a pup alatti rész és a bal oldali műanyag is! Ja fekete színben:)

Előre is köszi
Nem számít tutis, hadd figyejjen a nép! Legalábbis az autósok...
Akkor meg minek veszel integrált indexes hátsó lámpát?
benne hagyom a gyári indexet?