Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhígult az állomány......
CSak óvatosan a postással lehet, hogy az apád!
fülcimpával nyomatom. így legalább nem lesz ínhüvelygyulladásom.
Igazad van te egy kis fostócsa vagy, akibe a seggemet sem törölném.....
Amúgy meg segítettem, hogy a szánalmas kis életed fénypontjához találj idomokat, adtam nevet meg telefont, hogy informálódj!
Te meg besértődsz, ahelyett, hogy örülnél! Ezért vagy igazi hülye drágám!
Én sértődtem meg most nagyon , úgyhogy ne is válaszolj a kommentemre, mert már nem érdekelsz buzivirág!
jóáron elviszem.. fizetitek a benzint meg stb és megbeszéltük
magyar posta megbízhatatlan.
Suzuki a ti autótok, Suzuki a mi motorunk
Csinos naked lett belőle.
Ööhhhhh.....szép képek...Te nyertél!
Azt tudtuk, hogy sokmindenre képtelen vagy, de hogy mozgásra is?
Nyelvvel gépelsz? vagy mi?
bálintbácsi megkérdezhetem honnan szerezted a kipufft és hogy mennyibe fájt? kössz
Na, jobb lesz, hoyg akár Neked, akár másnak nem postázom az emelőszemet, hanem személyesen elviszem...
Hali az idomod mennyire tört szét? Mert nekem van egy ilyen állapotú itthon, ha az a darab ami hiányzik, neked ép akkor egy müanyag hegesztő srác összenyomja neked 2ezerért kb.
csá Doki! Mostanság nem vagy emesén. Mi van veled?
na mi ez a csend? eddig pezsgett az élet
ez jóóóó....
egy világ dőlt össze bennem na fasza már nem is emgyek segíteni. aláírni alá tudsz egyedül is
Nem lehet. Hülyén adná ki magát ahogy meghunyázkodva bemegyek egy meghatalmazással a postára, és szépen elnézést kérnék hogy galád módon nem vettem át a csomagot. Sose hinnétek el hogy kemíny vagyok.
lőjjé a buksidra egy Go Pro Hd-t mert utánna vissza akarom nézni
nem egy helyen lakunk. hozzánk nem jön ki a postás ezért hozzá rendelek mindent. Ha lábra bírok állni pofozkodni is tudok, sz'al pénteken végük lesz.
úgy hogy a postáér nem tudsz kimenni? fasza lesz.. inkább szolj a gsx-r crew nak és megérkezünk 60 an és mindent szétszedünk téged meg húzunk ágyastól.
főkoncolom az egész kócerájt.
amúhy neked a törött piroskából van még meg valami vagy úgy ahogy van eladtad?
csak 50 de hátha lehet belőle lefaragni. amugy 18. sznapra pályázom ezt meg. mégis csak tartósabb mint egy pár vágott slick
legyé kemény vágdpofánnn utánna harapd le a fülét és tépd ki a kezét és üssed addíg vele amíg újat nem növeszt