Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem műkszik a link.....de valami ilyesmi...
Megfogod.....ne aggódj.....csak idő kérdése...
Azt hogy mennyire, és mikor, ezek a dolgok sem rajtad múlnak......
Lényeg, hogy élvemaradj.....mint mi! (eddig....)
hát ki kéne választani milyen kellene talán tudnék kis kedvezményt intézni, de senki ne számítsok 50%-os árakra
kis_sala... én csak magára az izzóra értem, amit ki lehet cserélni.... bár bocsesz, mert 3600Ft-ba kerül.....
http://www.motostyling.hu/webs..." target="_blank">Ledes index
Bár ha jól nézem citizen is menne, melyik típus kellene?
Mennyiért?Milyet?
Casio-t talán tudnék intézni..
Szia Dzsiáj Jó ez!
Neki vén lóvés bot kell, nem üreg!
Legalábbis eddig így adta elő!
Gyurmi. vagy hagyd úgy. az enyémnek le van nyúzva az oldala. nem a leg szebb de nincs 150 ezrem egy oldalidomra. szal marad a kicsit nyúzott. meg látszik hogy használják
Ha nem tört el az idom, akkor minek cserélni? Kis javítgatás, újrafestés, lakkozás, polír, és olyan lesz mint újkorában.
Na ez nem igaz.Én meguntam hogy minden leszállás után úgy kell felállítani és tettem két oldalra 2 25 cm-es kereket.Na azóta sehova nem dől.Csak leugrom és mehetek bárhova.Nameg kanyarodni is segít.Pirosnál sem kell nekidőlni az autóknak.
Látom mi beszél belőled:

A rutin meg az évek
apropó nincs valakinek ismerőse aki óraboltba dolgozik? fájik a fogam egy citizenre. de földi halandónak drága
Engem még nem fenyeget a fékbetétcsere. Nyugdíjastempó rulez.
mé vagy gonosz szegény sráccal. lehet énis eretvágnék magamon ha megburitanám az új motorom
Ha jobban belegondolok nekem is van egy eladó használt gyári légszűrőm, sőt használt hátsó fékbetétem is
Majd megnézem az állapotukat aztán kitalálok rá egy árat..
Szia Gyurmika!
Ne rinyájjá itt nekem, ez alap, hogy dől a motor!
Kérdezz rá erre az úriemberre :

név: Becz Benjamin
megye/város: Szigetszentmiklós
mobil: 06-20-203-5939
üzenet küldése a feladónak

Neki talán van! Na.. mostmár megnelássalak itt!
Hazucc Doki b*meg! Hazudsz és fütyülsz!
Mehetsz a Zserbóba lőni az öreg pin.kat
Ott is szépen lehet keresni!
És hogyér is van az a légszűrőkütyü?
Egyébként nem hinném, hogy tartozom magyarázattal, az ügyben, hogy mit rendelek és mit nem.......
A TE CSOMAGOD NEM ÉRKEZETT MEG, ÉS PONT.
Ha nem hiszed el az a te bajod.....én felajánlottam, hogy felezzük meg a károdat, amit a posta okozott.....azt mondtad, hogy nem kell....

Akkor légyszi ne akarj itt leégetni, hogy hazudok, vagy bármi....
KÖSZI!
ez egy nagyon szép frappáns válasz volt dokikám. számomra meg van a véleményem rólad, amúgy akkor a csomagra az volt ráírva, h vevőtől vissza feladonak biztos örültek neked máshol is ahol megrendeled a cuccokat majd visszamondod na mindegy erre nem kell már válaszólnod
ha midnenkép akarsz ilyen lámpát, vedd meg az utángyártottat, az indexet meg nem kötöd be rajta hanem hagyod a gyárit..de ez ugye 25 ezer pénz, szóval nem olcsó mulatság arra hogy máshogy nézzen ki a hátsó lámpád.. Én nem vettem volna ha nem kellett volna a pályaidomba, csak a gyári az indexel együtt már nem fért volna el..
dokikám 20.000 az átlátszó ledes index