Kissaláta!
Arra azért figyelj, nehogy úgy járj mint a rendőrfeleség, aki kurválkodásra adta a fejét, és az első nap után mikor hazament, és kérdezte a férje, hogy mennyit keresett a válasza az volt, hogy 1326 Forintot, és amikor a rendőr megkérdezte ki mert adni neked 6 Ft -ot? akkor csak annyit válaszolt, hát... szinte mindenki....
Vigyázz nehogy neked is így jöjjön össze az az 50.000 Péz..
8 évig egy munkahelyen? Nekem 10 év alatt ez az ötödik állásom a 3 év volt eddig a rekordom, talán most megdől.....
Mindíg ábrándozom az öregekkel, akik lenyomtak egy életet egy helyen, és onnan mentek nyugiba....
Nekünk ez már csak ábránd,(itt a nyugdíjra is gondoltam...) ha nem dolgozol 2 ember helyett "nyújtott" munkaidőben, akkor már szar vagy. Bizonytalanságban kell tartani az embereket a munkahelyen, az a sok barom szerint állítólag motivál...
Vagy hajolj be a vezetőség előtt jó mélyre, majd fordulj meg és polírozz, néha pillants fel erotikusan, hogy jól csinálod-é akkor van jövőd...... , Doki figyelsz?
Csak függőleges mosoly jön be nekem....
Arra azért figyelj, nehogy úgy járj mint a rendőrfeleség, aki kurválkodásra adta a fejét, és az első nap után mikor hazament, és kérdezte a férje, hogy mennyit keresett a válasza az volt, hogy 1326 Forintot, és amikor a rendőr megkérdezte ki mert adni neked 6 Ft -ot? akkor csak annyit válaszolt, hát... szinte mindenki....
Vigyázz nehogy neked is így jöjjön össze az az 50.000 Péz..
Én csak láttam a Tutis által linkelt kép hátterében a medencét......gondoltam lehetne Tutisnál holnap egy fórumos medenceparti.....
Nem gondolod, hogy odaadom magamat egy ilyen 100kilós "állatnak".....
Ahogy jönnek itt a kommentek, nekem nagyon ez jön le!
Kicsicsillag...
Mindíg ábrándozom az öregekkel, akik lenyomtak egy életet egy helyen, és onnan mentek nyugiba....
Nekünk ez már csak ábránd,(itt a nyugdíjra is gondoltam...) ha nem dolgozol 2 ember helyett "nyújtott" munkaidőben, akkor már szar vagy. Bizonytalanságban kell tartani az embereket a munkahelyen, az a sok barom szerint állítólag motivál...
Vagy hajolj be a vezetőség előtt jó mélyre, majd fordulj meg és polírozz, néha pillants fel erotikusan, hogy jól csinálod-é akkor van jövőd......