Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te bent maradsz a moziban, ugye?
akarom mondani, hogy vasárnap délután jött át......kicsit már időzavarban is vagyok....
még nem vagyok ép.....
Szép estét mindenkinek!

Azért nem voltam eddig, mert az állásából kírúgott kollégám eljött szombaton és bevágtunk vagy 20 sörikét és 2 üveg töményet, amiből az egyik az jéger volt, a másikat viszont már nem tudom mi volt, mert azt már csak reflexből ittuk....
Szóval mostanáig másnaposkodtam, amit nem szoktam, mivel soha semmi bajom a piálások után....

Egyébként csak megbeszéltük a kollégámmal és egyben barátommal is a munkahelyünkön lévő disznóságokat........van belőle elég, és közben locsolni kellett a torkunkat, hogy ki ne száradjon.....
hűvöst tart a fejének
Viszont, amikor egy szép leányzó előtted térdelve kényeztet, akkor néha-néha szeret a szemedbe nézni és nem a hasad alját bámulni....
Bizony! Megütöd a súlycsoportom legalább

gyalogoljak 30km-t mooore ?
Magaddal gyere!
szólok KITT-nek
Az igazi férfi nem fut.Küzd.Még túlerővel szemben is.
Itt meg nincs Csak én gyorsabban futok, mint te!
észnél legyél fiam azért izom is van itt
Keresd AlexCBR-t.Mindent elintéz.
100 kiló alatt a gyerekek vannak
Sziasztok!

Tud valaki segíteni hogyan lehetne az e-bay-rol vásárolni és hazajuttatni? Engen motor idom garnitura érdekelne!
Köszi előre is!
Na ja, de alattam nem roggyan meg a motor, mint alattad
Naná hogy csúnya.Még a végén asszem nő ül a kormánynál.Bár a légellenállásnak jót tesznek a kákabelű riderek.
speede te is tudod: a vékony ember csúnya ! Beteg vagy szegény, én pedig egyik sem vagyok OFF
Ez annyál olcsóbb megoldás.Magyar kisipari.A rugószett árából a beépítés egésze szimeringestől majdnem kijön.
Kuwaitban! R6Rider ott dolgozik, Ő intézett olcsón.
http://www.q8oils.com/new_prod...
"Fuksz" talán így ismerős, ha így sem akkor bocsi.
Erről az olajról még soha nem hallottam. Ezt hol gyártják?