Amikor 2 éve megvettem a pirosat azelőtt nekem sem jött be igazából mindenki mondta h túl pici, alig van rajta idom meg stb stb. De mikor ott áll előtted akkor megtetszik garantálom
Mindenképp ilyet szeretnék.Tetszik és talán még nem olyan öreg.Még beleférne a költségvetésbe K6-os is,de az már annyira nem az én világom.Biztos,hogy jobb újabb,többet tud,de valahogy nekem az még igen új forma.Ez van.
Igen,én is így gondolom.Még csak nézelődöm,mert még a jogsi sincs meg,de ha közben lenne ilyen limitedből ami megfelelne(azért is kérdezősködök itt) és a gazdája nagyon meg akarna tőle válni akkor akár meg is lehet kötni boltot.
Így van K6 1.3-tól indul. A limitedért sztem lehet többet kérni mint egy alap K4-K5-ért. Főleg ha patent állapotban van. És mindig is többet fog érni mint társai. 1.2-re volt kirakva nem? Szerintem reális de 1.1re le lehetne alkudni talán.
Csáá!
Persze, hogy fel lett adva! A cím se lett elrontva, mert innen a gépről leírtam egy lapra...
De hogyhogy nem érkezett meg? Köcsög posta
Ha tényleg nem ér el oda, akkor abban bízom, hogy visszajön ide... Faszom verjem az egészbe bele!
És tudsz is olyan oldalt vagy kereskedést ahol ennyiért árusítanak ilyeneket vagy csak azért írtál ekkora összeget,mert hasonlítod a K7-es árához?Én ilyen árban max 03'-asokat találtam.A K6-tól meg igen csak az alja 1.3 m.
Úgyhogy írja a kiscsaj mindkettőt
A gixit jobban szereti mert brutálisabban megy