Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszek majd, ha meglesz a kidörgőm is. Gyári formájú idom lesz, csak minden más színben. Gyári színelrendezést tervezek, más Suzukis színekkel. Szerencsém van, hogy eddig senki motorján nem láttam ilyet

46the_doctor !
Milyen idomot vettél/veszel?
Ezzel én is egyetértek! Majd én is meglátogatom, ha meglesznek az új idomok
Peppe jóval kreatívabb mint csíkszemű barátaink.
Peppe idén is jól jár, páran majd átgurulnak hozzá...
Nem erőltették meg magukat.
Sziasztok! Ha valaki letudná írni hogy hogyan kell K6os gixeren a vezérműláncot meghúzni és hogy mennyire azt nagyon megköszönném.
E-mailbe is jó (roley92@gmail.com)

Előre is köszönöm!

Széles utat!
Hmm... épp egy hatosra gyúrok, de valami "sötétebb" lesz, és isten ments a fehér felniktől, szép-szép, jól mutat, de szuper érzés a lánczsírt vakarászni róla:S
Jááj, de cuki, még ha az emelő is rózsaszín lenne... meg kis lepke a plexin... ohh ..elkalandoztam Pff...
Kicsit yardos fíling sztem de azért elviselném...
Itt van 2010 Gixere új színválaszték nekem nem jött be
600 750 1000
Sziasztok! Van egy elado bubbis sötét plexim GSX-R 600,750 joK4-K5. Ára 13000.ft Érdeklödni a homedve@citromail.hu
Sziasztok! Van egy elado bubbis sötét plexim GSX-600,750 joK4-K5. Ára 13000.ft Érdeklödni a homedve@citromail.hu
Ha a kormánycsutka bármilyen okból leért rögtön kuka mert van rajta egy rögzítőpöcök beillik a felső hídba ami simán letörik hogy ne a villát húzza el.Érdemes nézni egy felnit és az alsó hídon lévő ütközőket ha azok elnyíródtak akkor viszonylag nagyot kaphatott.
Még én a féktárcsát is nézném mert eldeformálódhat a balesetben és elég drága muri.Idomból ha megvan minden darab viszonylag ocsón megoldható ha nem zavar a belsején a javítás..Nekem akkurátusan dobozban volt a legapróbb morzsalék is.
Nos a fejidomtartó az kuka.Hajlik rendesen de vissza tuti nem megy.A lámpa felfogatása is kiszakadhat és a plexi is de az látszik.Belső takaróbizbaszok sem túl olcsók és a vázat is elhúzhatja rossz esetben a gomba.
Hja kérem aki válogathat.Énnekem eszem nem eszem bugyikék jutott.
De a hang.......Na az elvarázsol.
Mintha a jobb oldali kormány és fékkar nem volna éppen egészséges. Csak nekem tűnik úgy?
Odamész a motorhoz. Megnézed, hogy melyik "néz ki jobban". Ráülsz mindegyikre. Elképzeled, hogy melyikkel milyen lenne menni. Aztán hozzá képzeled a megfelelő ruházatot és végül magadat. Na, ha így nem sikerül eldöntened, hogy melyik színt vedd meg, akkor sehogysem.
Én odavoltam a feketéért. Aztán megláttam a Kék - Fehér - Fekete színű Gixxer-t, és egyből beleestem. Beleestem mint ló a gödörbe.
Én meg voltam a kék-fehérért szédülve...aztán másképp hozta az élet... azt a színt válaszd, amelyik közelebb áll hozzád
Imádom a feketét, de valahogy csábítóbb ez:

Sok sikert a döntéshez!
Ránézésre a fél elejét
Az idomokat lehet szerezni bontóból ha nem sérült a villa akkor jó de ha igen azt is kigörgőzik vagy mit csinálnak vele :)
Elhajlott pöppet a bukógomba...
A gyári utángyártott idom elemek és müszerfal már kapásból óriási lóvé, attol függöen mekkorát kapott sérülhetett a felni elsővilla kormányok elhajolthattak,megkéne nézetni vmi hozzáértőbbel sztem, meg így kép alapján nemtudom.
Amúgy láttam énis használt oldalon
Sziasztok! Érdeklődnék ezen a motoron mi sérülhetett és kell cserélni ránézésre kb.? Amit én gondolok az fejidom, plexi, műszerfal esetleg a konzol mivel nem tudom, hogy milyen alkatrészek lehetnek még ott kérdezném hozzáértőket esetleg akinek ez a típus van. Előre is köszi!

Üdv.: Laci
Egyik se jó. A fehér hamar fekete lesz, a feketén meg hamar meglátszik a por.