Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felvettelek, de ettől függetlenül ird meg ide az árat lécci. K5-ös haccázra kellene de izibe.

üdv
nem tudlak most beazonosítani. Nem tudom mikor írtál, meg milyen típusra. Vegyél fel MSN-en. szaboarpi@hotmail.com
Engem komolyan érdekelne ez az indexes hátsólámpa, és már e-mailt is irtam ezügyben. Mostakkor lehet venni vagy nem?! Nekem kell! MOST!

üdv
van K2-be is. De más típusokhoz is lehet kívánság szerint.
persze, hogy emgkérdezem. Az árat majd utána megbeszéljük, ha aktuálissá válik, de írj mail, vagy vegyél fel MSN-en és megtárgyalhatjuk előre is, ha gondolod. De az köztudott, hogy a karbon nem occsóság :P :)
Kamera se lát át a karbonon. Divatos mocikra biztos tuti. Sport eszközre felesleges.
ejj most jut eszmbe h túlzás volt azt mondani h semmi közöm a gixerhez, mult héten kornélén ültem
Megteszed h rákérdezel nekem? Ár?
Fakker pedig de jól néz ki...
nyilván más a méret, de sz.tem tudok arra is.
K2-be nem jó mi...?
Fejed nagy!!!!!!
hát a gixerhez nekem se sok közöm van. 1X próbáltam ki a K6-os 600-ast egy szál ingben 272-vel és kb. ennyi volt az össz emlékem. De én az rr-em plexije mögül nagyobb sebességnél is inkább fölötte nézek ki, mert ha hozzáér a sisakom a tankhoz, még akkor is épp a tetejét látom a plekónak, vagy kilátok fölötte. Most akkor a motor kicsi, vagy a fejem nagy?! :D
na mind1 nekem közöm nincs a gixerhez csak kérdeztem. back to work...
ring célegyenesben min keresztül nézel.......................
vártam ezt az okos beszólást. Nemtom ki nézeget ki sűrűn a plexin át. Nekem be se fér a nagy fejem mögé :D
Tomiboy: jah, olyat is tudok, ha kell, de megnézem meddig jutsz vele :)
de emögül nem látsz ki
Karbon sisakplexit is tucc? Az is biztos jól menne.
nem te kérdezted ezt a múltkor is, mikor megmutattam az rr-emen? :P Dizájn öccse, dizájn, sz.tem nem is akármilyen. De kinek a pap, kinek a paplan
nem sok, vegyél v.mit, van minden :D
Emmeg mi a tökre jó?
Szevasz öccse!
Na mia fuck van Veletek?
Gixer 600/750 K6-K7-hez karbon plexik eladók! Érd.: szr.3.14@gmail.com
Gixer 600/750 K4-K5-höz karbon plexik eladók! Érd.: szr.3.14@gmail.com
van két eladó integrált indexes hátsó lámpám gixer 600/750 K4 K5-be! Úgy villog, mint az egyes képen, de olyan színű, mint a kettesen, füstös :) Érd. mailben: szr.3.14@gmail.com