Nekem mindenképpen rövid kell a Stuntoláshoz, mert miközben cibálom a kuplungot, vagy a féket....közben a kormányt is kell fogni és az a simával nem okés, mert beleér az ujjam....
14.722 Ft-ból van meg ez a típusú kar az ebay-ről.....hosszú, félhosszú és rövid méretekkel ezekben a színekben.
És ezek PÁRBAN kerülnek ennyibe!
Jó a saccolásod...
Pontosan 180 US $, ami egészen pontosan 33.146 Ft , de ez még mindig olcsóbb, mint a motorstyling-nál kapható sima GP kar, aminek darabja 24.000Ft....
Szerintetek elveszi a forgalmit a rendőr ha a motor színe nem egyezik a forgalmiban feltüntetettel?
Azért kérdezem mert pályaidom megy majd a gépemre és van egy jó dizájn ötletem de amúgy a motoron lesz lámpa (úgy mint Tutisén) és hogy lehessen utcán is használni csak éppen nem fekete lesz
Na hála istennek!
Végre rájöttek , hogy teljesen felesleges a kétévenkénti modellváltás mert az senkinek sem jó ( rontja a használtak értékét, gyárnak meg sokba kerül)!
Végre, ezt vártam egyébként!
Már annyira fejlettek ezek a mocik, hogy egyre drágább alkatrészekkel lehet nagyobb teljesítményt, kisebb súlyt elérni úgy néz ki bevágta a féket a Suzuki. Mondjuk ebben bennevan a válság is rendesen. Ott sem úgy meg ám a szekér mint 2-3 éve.
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni!:D
Nekem Suzuki GSX-R 600 K6-osra kellene hátsó üléspúp, kék színű!
Ha van valamelyikőtöknek eladó, akkor lécci jelezze itt vagy e-mailben!
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is!
Címem: beciby@citromail.hu
14.722 Ft-ból van meg ez a típusú kar az ebay-ről.....hosszú, félhosszú és rövid méretekkel ezekben a színekben.
És ezek PÁRBAN kerülnek ennyibe!