Michelin 2ct, Dunlop D209 új gumik voltak ebben a szezonban a motoromon és 3500km-nél mindegyik szövetes lett! Ezután kipróbáltam a pályán lemotorozott gumikat amiknek a közepe kb 98% os volt és az is 3500km-et ment el szövetig! Szóval ettől kezdve sztem egyértelmű, h jobban megéri ilyen gumikat venni! Hozzáteszem te pályán is motorozól és neked fontosabb, h a szélei ne legyenek lekoptatva a gumiknak!
Ehhez csak annyit, hogy amíg meg lehet venni 30-ért egy 100 ezres gumiszettet (mondjuk pl.Pirelli Supercorsa (és nem túltárolt)) amiben van 20kör azután igazából leszarom mennyit megy el utcán mert ígyis-úgyis jól jártam. Megjegyzem nekem eddig az összes "szuperlágy" gumi elment legalább 4000 km-t hátul de ez amúgysem érdekel csak a miheztartás végett.
Ja valaki írta h sokat eszik gumit az SV1000? Kb úgy zabálja mint a 600-s gixer.
Könyörgöm hadd menjen haza ma a Tutis.....alig van nálunk hely......
Gratula!
Úgy látom jobban oda kellene figyelnünk rátok
Szőke, Barna, Fekete....? Vagy így ebben a sorrendben mind? Hosszú, vagy Sima szőrű.....?
Ja valaki írta h sokat eszik gumit az SV1000? Kb úgy zabálja mint a 600-s gixer.