Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A wc-be, mert ha nem engedi be a lakásba... Ajjaj, inkább bele se gondolok.
Úúúúhhhhhhh basssszus....... ....Lebuktunk........

Könyörgöm hadd menjen haza ma a Tutis.....alig van nálunk hely......
Vagy ha otthon vagyok bezárkóznék...
Helyedben félve mennék haza.
Úbazdmeg lebuktam Anya szeretlek ugye tudod?
Akkor gyakorlatilag az újjal is meg a használtal is csak egyenesen mentél?
Amig volt rajta gumi jól fogott. Remélem elégedett leszel vele.
Michelin 2ct, Dunlop D209 új gumik voltak ebben a szezonban a motoromon és 3500km-nél mindegyik szövetes lett! Ezután kipróbáltam a pályán lemotorozott gumikat amiknek a közepe kb 98% os volt és az is 3500km-et ment el szövetig! Szóval ettől kezdve sztem egyértelmű, h jobban megéri ilyen gumikat venni! Hozzáteszem te pályán is motorozól és neked fontosabb, h a szélei ne legyenek lekoptatva a gumiknak!
"Sokat eszik gumit az SV1000? Kb úgy zabálja mint a 600-s gixer."
Gratula!
Az tuti
Úgy látom jobban oda kellene figyelnünk rátok
hát a tárolás nálam se megoldott, asszony konkréten megölné a szemem előtt a csajt, utána meg engem. És mindezt simán a nézésével
Én nyúlhatok neked Lányokat is, de akkor valahol nálad tároljuk őket, mert szerintem nálunk az asszony kiszúrja őket a 40nm-es lakásban....

Szőke, Barna, Fekete....? Vagy így ebben a sorrendben mind? Hosszú, vagy Sima szőrű.....?
3-4deci között.
Ehhez csak annyit, hogy amíg meg lehet venni 30-ért egy 100 ezres gumiszettet (mondjuk pl.Pirelli Supercorsa (és nem túltárolt)) amiben van 20kör azután igazából leszarom mennyit megy el utcán mert ígyis-úgyis jól jártam. Megjegyzem nekem eddig az összes "szuperlágy" gumi elment legalább 4000 km-t hátul de ez amúgysem érdekel csak a miheztartás végett.

Ja valaki írta h sokat eszik gumit az SV1000? Kb úgy zabálja mint a 600-s gixer.
Mennyi? Az összes elfolyik. Amúgy a lityós üveg sokáig elég szokott lenni. Gondolom 3 decinél nem kell több.
Hogy vóna? Sehogy. Csak kíváncsi voltam milyen mélységekre ereszkedsz le egy pár gumiért.
lányt nyúljál nekem ne energiaitalt
Na majd megpróbálok nyúlni neked 1-2-őt, ha jönnek még ezek a LYÁNYOK......
Meg jobban is eszi a gumit....
Majd meglátom.Ezresen több a power meg a nyomaték.
úbazz mennék én kézzel lábbal de délutános vagyok
Az R55 lentre megy, ilyen pici dob, az R77 meg úgy megy fel mint a rendes dob...
igen. a haccá nem eszi annyira.
Miben különbözik az R55ös Yoshimura az R77től? Képen mintha hosszabb csövű lenne az R55ös dobja.