Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az SV-vel ettél meg 4 gumit, ugye?
A 650 állítólag költséghatékonyabb ( nincs tapasztalatom a típussal ). A 80%-os D207 2000 km-t bírt aztán megadta magát az M7-en 200 körül. Nemszeretem gumi.
Pályán nem jártam vele, inkább a hosszabb túraszerü betyárkodások mentek akkoriban. Az 1000 / v2 nem egy gumikímélő típus. Nálam legalábbis nem az volt. sajnálom is hogy nem hófehérke mellett parkol, pedig jujj de jó lenne.
Ne idegeskedj Cimbi.... Ha besokalsz ugordj be hozzám du. 4-től a moziba......csinos rövidnacis lányok 9MM-es promós energiaitalt osztogatnak ingyééé.....
4 gumma egy szezonra? Hogy a fenébe? Én most nyáron olyan 8000km-t mentem max. és még van a hátsó gummámba azért egy 1000km biztos, pedig mint említettem én szeretek füstöltetni néha-néha.....
Gondolom azért pályáztál is nem?
Tény hogy nagypapásan tolom mert még jobbára magázódok a motorkámmal így a haszált pályás raceattackot még nem tudtam kihozni a sodrából.Defekt miatt kellett erre cserélni.De 1000 Km alatt nemigen vettem észre hogy olyan nagyon kopott volna.Úgy néz ki hogy a 650-es költséghatékonyabb ebből szempontból is mint az ezres.
Igaz hogy már be van készítve egy D207-es is hogyha megvadulok és elkezdem csipegetni.
A 15 / szezon nem biztos hogy megvót, az 1000 nálam nagyon szerette enni a gumit.
De, avval te is el tudnál menni egy szezont.
Én olyan 2-3 gumit eszek meg egy évben. Elég laktató, meg jó drága is...
Na vájjá azé nem sezlononként kéne nézni hanem KM-re vetítve.Az átlagmotoros ha 15e Km nél többet megy az már túrabubus.Nem mindenki szarja a Km-t mint szobacica.Pl én aki az időhíjján 6e köröl mászkáltam nekem nem lenne jó egy 10e Km es használt?
Akkor elég leszen hozzá a fél literes...
Kisújszállás mellett 15km-re Ecsegfalván van kis falucskánk....
Békés megye....az ország kelet..dél-keleti része....180km-re van Pesttől.....

Én is értem a Tutis logikáját, és ha én is tudnék ÚJ gummát olcsóbban, mint a bolti ár, akkor egyértelmű, hogy én is azt venném és mindenki más......de amég nincs ilyen ismerős, addig marad a 20-30 körös használt gumma......amit
LEHET KAPOK EGYET SZOBABRINGÁTÓL.......
nem
Készülj a mai napra...
Hmmm...lehet elég ám a fél liter, mert a tiéden nem hidraulikus a kuplung ugye?
na megyek veszek egy energiaitalt
Akkor most csak hogy tisztán lásson mindenki kimatekoztam még az sv-s gumiköltségeket. Szal egy szezonban elfogyott 3-4 háccsó gumi, ami került úgy 50 000 pénzbe ( plussz szerelés ). Miután meguntam a gumishoz járni vettem egy pukimentes darabot 42k-ért ( ingyibe felpattintották ) amivel elgurulgattam egész szezonban.
Szóval akkor azt mondod, h a használt gumi pont ugyan annyit menne el mint egy új gumi amivel lepályáztak 20 kört?
Ezt nagyon faííínul megfogalmaztad..... Szinte éreztem is a hőt ahogy olvastam amit írtál.....
Merre van az a vidék?

Kezdem érteni tutis logikáját... Nem mindent olcsón, hanem hosszútávon mindent olcsón! Heuréka!
Ok, ahogy gondolod...

Attól függ, én már mentem 40000km-t Iridium gyertyával, és semmi baja nem volt...
Kell a fenének 20 évig otthon vidéken azt ettem...... Na jóóóóó.....egy kicsit hozhatsz....
Mindenben igazad van csak nyugi.... Nem kell senkit lekurvaanyázni.....csak nézd a másik oldalt is.....
Senki nem vitatja, hogy új gummával többet lehet menni, de ez függ attól, hogy mennyire veszel használtat.

Most nekem azt se magyarázd be, hogy egy 20 körös pályagumival annyival kevesebb kilómétert tudok menni, hogy jobban megéri, ha újat veszek.
20 kör pályán.....az nem vészes nem? Vagy utcán olyan sokat számít az, hogy a széle le van járva? A közepe szinte alig használt és utcán azon mész 80%-ban............
Tehát ha innen nézzük, akkor lehet van abban valami, hogy nem mész el sokkal többet egy ÚJ gumival, mint egy 20 körös pályajárttal.....
De lehet tévedek.....ezt csak a józan eszemmel gondolom.....

Csak légysz ne kurvaanyázz le......
Jó rellet neked is!

Sztem a szobalámpára gondolt...
Az övén, meg az enyémen is lekapcsolhatós a lámpa...
Vegyél litereset...